JUPITER je ušao u OVNA: Ova TRI znaka će da osete ŽIVOTNI PREOKRET, kad im se TLO izmakne, neće znati šta ih je SNAŠLO

Vesti 15.05.2022 21:00 0

Boravak ove planete u znaku Ovna nam svojom snagom sve blokade pretvara u potrencijale

JUPITER je ušao u OVNA: Ova TRI znaka će da osete ŽIVOTNI PREOKRET, kad im se TLO izmakne, neće znati šta ih je SNAŠLO

Shutterstock

Ulazak planete Jupiter u kardinalni i pomalo naivan znak Ovna, dovodi do potrebe da se istaknemo na najbolji način i to na "poznatom terenu".

Blizanci

Čeka vas emotivna kriza, Blizanci. Introspekcija može biti pozitivna, sve dok ne dozvolite da vaše misli postanu iscrpljujuće. Izađite napolje i u prirodi pronađite uzemljenje. Perspektiva je ključna ovde, pokušajte da je osvetliti, da se odmaknete od virtuelnog i postanete svesni sada i ovde. Ne morate uvek da budete povezani sa drugima. Sada je važno da se povežete sa sobom. Sada je vreme da slušate, obratite pažnju na znakove, pratite signale. Možda ćete biti iznenađeni koliko vaši odnosi mogu da procvetaju kada drugima date prostor da započnu razgovor i saslušate njihovo mišljenje, pokušate da ih razumete.

Bik

Ovaj podmukli tranzit se useljava u vašu prvu kuću ličnosti i drugu kuću finansija. Došlo je vreme da se pozabavite onim što ste izbegavali. Bik je znak samopoštovanja - da li vas neko u vašem životu obezvređuje? Razmislite o svojim potrebama i osećanjima. Posvetite s epromeni, onda možete reći kako ste pokušali. Ovo je period kada ćete možda morati da uradite finansijsku reviziju. Da li ste svesni svojih navika potrošnje, dragi Bikovi? Ne mora biti teško ako ste iskreni prema sebi. Pogledajte gde možete napraviti neke rezove (ili barem budite svesni) i bićete sasvim u redu!

Devica

Postoji rizik od greški tokom javnog nastupa, blamova, grešaka. To je zato što će ovaj tranzit uticati na vašu desetu kuću javnog imidža. Sve oči su uprte u vas, zato držite glavu visoko i samo dajte sve od sebe. Sve u svemu, pripremite se za pogrešnu komunikaciju - moguće je da će biti puno čekanja, praznih priča, nedoslednosti. Ipak, koliko god se situacija učini izazovnom, shvatićete da za vas ništa nije tako teško. Pronađite zabavu u otpuštanju i shvatite da su greške deo života. Budite nežni prema sebi!

Komentari (0)
Loading