VEČERAS JE POMRAČENJE PUNOG MESECA: Moćna ASTROLOŠKA promena uticaće na SVE znakove, a neki će ga AGRESIVNO osetiti na svojoj koži

Lana Vidović Vesti 16.05.2022 09:38 2

Prvo potpuno pomračenje Meseca ove godine očekuje nas ovog vikenda. Saznajte kako nastaje ovaj fenomen

VEČERAS JE POMRAČENJE PUNOG MESECA: Moćna ASTROLOŠKA promena uticaće na SVE znakove, a neki će ga AGRESIVNO osetiti na svojoj koži

Shutterstock

 

16. maja u 5 sati i 14 minuta očekuje nas drugo ovogodišnje pomračenje, koje će po svom energetskom naboju biti jedno od emotivno najmoćnijih.

Pomračenje u Škorpiji čisti sve što smo zaključali u svoje unutrašnje podrume, gurnuli pod tepih i ne dozvoljava nam da ignorišemo. Skida povez sa očiju. Prinuđeni smo da gledamo i vidimo.

BIKOVI


Približavate se velikoj prekretnici u svom životu. Na kraju krajeva, ovo predstojeće pomračenje Meseca dešava se u vašoj sedmoj kući partnerstva, što bi moglo dovesti do ključnog trenutka u vezi. Možda ćete se oprostiti od nekoga u svom životu; neko kome više nije mesto u tvom životu. Možda ćete se čak osećati spremnim da napustite određene navike u vezi koje su vas kočile od veze koju *zaista* zaslužujete. Prihvati pravu vrstu ljubavi.

LAVOVI


Tvoja karijera dolazi do račvanja. Dok se pomračenje Meseca probija kroz vašu 10. kuću javne slike, možda ste spremni da krenete novim putem ka uspehu. Možda ćete se naći da napuštate jednu vrstu karijere u korist druge, stavljajući svu svoju strast u projekat koji vas zaista uzbuđuje! Ali prvo, morate biti spremni da prestanete da budete velika riba u maloj posudi. Spremni ste da preuzmete rizik da izađete iz svoje zone udobnosti kako biste mogli da postignete veličinu.
 

ŠKORPIJE


Ovo pomračenje Meseca je sve o vama. Dok ovaj krvavi mesec izlazi u vašoj prvoj kući jastva, vi ste očigledno glavni lik ovog momenta, pa zagrlite osobu koju postajete. Skinite kožu koju ste prerasli i uživajte u prelepom osećaju razvoja. Ti si leptir koji ostavlja za sobom čahuru, pa raširi svoja potpuno nova krila. Iako ovo sledeće poglavlje može delovati zastrašujuće, ono ima sposobnost da potpuno transformiše vaš život na bolje.
 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)
Loading
Miletovdrug
16.05.2022 21:51

Svako pomračenje Meseca je pomračenje punog Meseca, jedino tada i može da se desi pomračenje.

SKORPION - AUSTRIA
17.05.2022 04:50

Dođi ljubavi da te zagrlim i lepo 💋.LG.🙋‍♂️🦂😉