OVA tri horoskopska ZNAKA će se u JUNU obogatiti: Proverite da li ste na listi i obavezno odigrajte LUTRIJU!

Ž. T. Vesti 17.05.2022 20:02 1

Astrolizi predviđaju da za tri znaka Horoskopa stiže neverovatna količina novca sa kojom će moći sebi da kupe šta god požele

OVA tri horoskopska ZNAKA će se u JUNU obogatiti: Proverite da li ste na listi i obavezno odigrajte LUTRIJU!

Pexels

Bik

Kako se maj bude završavao i budete ulazili u jun koji, vi ćete dobiti veliki i neočekivani priliv novca. Vrlo verovatno ćete uspeti da naplatite neki do sada neisplaćen posao ili ćete dobiti ogromnu svotu novca preko igara na sreću. Preporučuje se da jedan deo novca odvojite sa strane ili date u dobrotvorne svrhe jer će vam se troduplo vratiti.

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku često kubure sa novcem, ali ovog leta sve se može promeniti. Naime, ako se bavite nekim manuelnim radom sigurno ćete uspeti to i da unovčite. Ovo vam otvara mogućnost da napredujete na poslu. Međutim, astrolozi smatraju da ne bi trebalo da ulazite u neki poslovno-partnerski odnos.

Ovan

Na leto će vam posao cvetati. Jednostavno se samo prepustite poslu i radite jer će vam dolaziti mnogo novca koji ćete moći da prelijete u neki projekat koji će da vam doplira novac kada bude došlo vreme da ubirate plodove svog rada. Ovog leta ćete moći najverovatnije da kupite sebi i neku nekretninu, ali savet astrologa je takođe i da ulažete u pokretnu imovinu. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
sasa
17.05.2022 20:46

to važi za znakove koji žive van Srbije