Čim ustanete ujutru, uradite OVO ako želite više NOVCA: Novčanik će vam biti PUN, a prihodi će se povećavati

M. G. Vesti 21.05.2022 09:59 0

Dva moćna rituala za uvećanje finansijskih prihoda - jutarnja praksa koja pomaže da privučete novac. Bitno je da budete redovni.

Čim ustanete ujutru, uradite OVO ako želite više NOVCA: Novčanik će vam biti PUN, a prihodi će se povećavati

Shutterstock

Za privlačenje novca i uvećanje finansijskih prihoda potrebno je prvenstveno imati pozitivan odnos prema novcu, bez negativnih i pesimističlkih uverenja. Postoje navike i stečeni obrasci ponašanja koji nas sprečavaju da budemo bogati - oslobodite ih se. Najvažniji magnet za novac zapravo jesu naše misli. Evo koja 2 jutarnja rituala pomažu da privučete novac:

1. Jutarnje afirmacije imaju snagu da motivišu, pokrenu nas da ostvarimo ono što želimo i stvorimo u životu poztivine vibracije. Ponavljajte ih često ujutru kako biste aktivirali u svom životu energiju obilja i podstakli sebe da privučete novac koji želite. Izgovarajte ih svakodnevno kada ustanete ili ispred ogledala dok se spremate za posao. Možete smisliti i sami svoje afirmacije, najvažnije je da u njima postoji vaša namera, ali u sadašnjem vremenu. Kada ih izgovarate, pokušajte da proživite ono što govorite.

Evo nekoliko primera najjednostavnijih i najboljih finansijskih afirmacija:

"Menjam svoj život i privlačim novac."
"Dobro radim svoj posao."
"Novac me voli zato što ga volim."
"Uspeh me privlači kao magnet."

2. Jutarnja meditacija - koristi se za obnavljanje energije i stvaranje motivacije. Možete staviti u svoj um bilo koju misao, bilo koju sliku, postići bilo koje raspoloženje. Odmah nakon buđenja, umijte lice i razveselite se. Zatim sedite na minut. Zatvorite oči i razmislite o tome kako postižete svoj cilj. Na primer, ako treba da uspešno prođete intervju za posao, zamislite taj proces i predstavite se u najboljem svetlu.

Ako ovog dana imate puno problema koje treba da rešite, zamislite kako radite stvari i kako to uspevate. Najvažnija stvar u procesu meditacije je fokusiranje na zadatak, ulazak u stanje toka. Meditacija dobro ide uz afirmacije. Dok meditirate, možete u sebi ponavljati "Privlačim novac i uspeh", a zatim vizualizujete ovaj proces. Na ovaj način vaš um usmeravate na finansijski uspeh.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading