Poznati RENESANSNI astrolog OBJAVIO: Kog DANA u mesecu ste ROĐENI, to vam ispisuje SUDBINU, evo koga blokira TEŠKA energija

Lana Vidović Vesti 22.05.2022 19:30 0

Ukratko, karakteristike određenog dana tj datuma rođenja su sudbinski određene i nose svoje “breme”

Poznati RENESANSNI astrolog OBJAVIO: Kog DANA u mesecu ste ROĐENI, to vam ispisuje SUDBINU, evo koga blokira TEŠKA energija

Shutterstock

 

Koliko je to tačno, proverite na sopstvenom primeru, prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa i matematičara renesanse, legendarnog mučenika Đordana Bruna, koji je ovu analizu dao u 15. veku.

Da ste rođeni…

1. u mesecu – Vi ste lider, imate jaku volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je osvojiti, ali i kada vam je neko prirastao srcu, i vi ste voljni da to pokažete. Imate mnogo različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

2. u mesecu - Volite muziku, ritam, ples, imate osećaj za harmoniju i volite sve lepo i prefinjeno u životu, tako da je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje sposobnosti što može biti veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer to može da vas oraspoloži, ali i da uvuče u depresiju, kojoj ste prilično skloni.

3. u mesecu – Vi ste među najdarovitijim ljudima. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizan si. Društveni život i vaši prijatelji su vam najvažnija stvar na svetu. Svi, čak i površni poznanici, u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju možete računati.

4. u mesecu - Čvrsti ste, nepokolebljivi, a ponekad tvrdoglavi i nepopustljivi. Sjajan ste radnik, sistematičan, odan, savestan i nikada ne odustajete, pa se može reći da je poslovni svet idealan za vas. Govorite istinu i kada ne bi trebalo, zbog čega često stvarate neprijatelje. Vaša emocionalna priroda je skoro uvek pod kontrolom.


5. u mesecu - Uživajte u svakom minutu života. Svaki posao koji vas tera da se krećete zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Sve što vas dovodi pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može se desiti da se mladi smirite, ali partner uvek mora da bude oprezan, jer mrzite ograničenja i suzdržanost.

6. u mesecu – Ljubitelj ste porodične atmosfere i potreban vam je saputnik koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste dali sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji vas, ako ga obrazujete, može dovesti do samog vrha ove umetnosti. Međutim, takođe biste se istakli u bilo kojoj oblasti društvenog rada.

7. u mesecu – Vi ste ozbiljna, smirena, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite savršenstvu i tražite najbolja rešenja. Važno je da ne merite dva puta već tri pre nego što sečete. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Veoma ste osetljivi i osetljivi i dobro je da uvek pratite svoja osećanja.

8. u mesecu - Rođeni ste za sve poslove. Dobro prosuđujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspešni, potrebna vam je dobra organizacija u kojoj se vaše želje mogu u potpunosti izraziti.

9. u mesecu – Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja, ili zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaj na ljude i velikodušni ste, ali pazite da ne trošite zaštitnu energiju na pogrešne ljude.

10. u mesecu - Rođeni ste da vodite i budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer oni su ti koji žele da se oslone na vas. Svaka vrsta individualne akcije je dobra za vas, imate dovoljno talenata koji vas mogu učiniti uspešnim u životu. Obavezno razvijajte i svoje umetničke sklonosti.


11. u mesecu – Treba da naučite da održavate ravnotežu, čak i kada su vam živci na ivici izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom je osnova vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosečnoj inteligenciji, ponekad prepustite intuiciji da vas dovede do neobičnog ispoljavanja vaših prirodnih potencijala.

12. u mesecu - Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima oko vas. Veoma ste praktični i posedujete određene umetničke talente, a vaš šarm vam daje mogućnost da u životu plasirate šta god želite. Ako naiđete na poteškoće u ljubavnom životu ili prijateljstvu, bićete obeshrabreni.

13. u mesecu - Vredni ste i imate velike ambicije, pa volite da organizujete druge ljude, koji ponekad misle da ste diktatorski. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Bilo bi dobro da izrazite više osećanja i razvijete hobije koji podrazumeva rad rukama.

14. u mesecu - Vaša logika i mašta su razvijene. Možete stvarati i uništavati, moć je vaša najjača strana. Privlače vas novo i originalno, promene i razlike, rizici i izazovi. Skloni ste preteranom eksperimentisanju, pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i ravnotežu da biste uspešno vodili svoju karijeru.


15. u mesecu – Najčešće bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što može donekle da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno tražite osobu koja bi vam dozvolila da budete ono što zaista jeste. Bili biste uspešni i na polju umetnosti.

16. u mesecu – Ovo je broj duhovnih vrednosti. Ona vas više vezuje za duhovne istine, metafiziku i filozofiju nego za opipljive životne činjenice. U osnovi ste perfekcionista i veoma ste lošeg raspoloženja ako ne postignete visoke standarde. Potreban vam je dom u kome ćete biti voljeni, ali i nezavisni.

17. u mesecu - Ne volite kada u vašem životnom i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrednosti i nesklad. Ovaj rođendan je veoma dobar kada su u pitanju finansije - nikada nećete ostati bez novca. Bilo bi mudro da sami donosite važne odluke, prepuštajući detalje drugima.

18. u mesecu – Imate jaku emotivnost koja vas privlači muzici, a sa druge strane, veoma ste kritični i zahtevni. Za vas su stvoreni kritičari i pisci. U suprotnom, živećete život ispunjen zanimljivim poznanstvima i putovanjima.

19. u mesecu - Rođeni ste kao ekstremista u svakom pogledu. Emotivno živite život na ivici provalije, a s druge strane, odlikuju vas zadivljujući izvori mašte pomoću kojih uspevate da rešavate teškoće. Pažljivo birajte životnog partnera jer vam rođendan može doneti mnogo nesporazuma u ​​bračnom životu.


20. u mesecu – Vi ste osetljiva osoba. Potrebni su vam iskreni prijatelji, zaštita i uteha, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije postavite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i ponašate se. Uspeh dolazi samo ako razvijete svoju ličnost.

21. u mesecu - Volite prijatna okruženja u kojima dominiraju poverenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promena raspoloženja uvek su vam potrebni ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, uglavnom u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

22. u mesecu – Vi ste oštroumni, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste podrška, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svima. Ideje koje vas ispunjavaju su vaši glavni vodiči. Ali za mnoge vaše ideje je potrebno mnogo hrabrosti i kolektivne svesti, i tu nailazite na prepreke.

23. u mesecu – Samostalni ste, ponosni i odgovorni. Znate kako tačno da dijagnostikujete bolest u političkom telu, organizaciji ili društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa starijima koje cenite. Vi ste vešti u iznošenju argumenata, što povećava poslovnu odlučnost.


24. u mesecu - Imate neverovatnu količinu energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost za sve, posebno u porodici ili društvu. Vaša mana je što vas energija i odgovornost mogu navesti da verujete da samo vi znate šta je dobro. Možda ste najuspešniji u medicini i obrazovanju.

25. u mesecu – Vi ste intuitivna i nadarena osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svom okruženju. Uspeh hrani vašu sujetu i čini vaš život smislenim, ali da biste to postigli, morate se osloboditi depresije. Morate da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni.

26. u mesecu - Dom i porodica su vam najvažniji. Veoma ste entuzijastični za započinjanje bilo kog novog projekta, ali ne kada je u pitanju njihovo dovršavanje. Veoma ste ponosni pa je bolje da se ne venčate pre nego što dobro upoznate budućeg partnera jer ne biste mogli da izdržite nadzor.

27. u mesecu – Vaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan kada ste rođeni povezuje vas sa misticizmom i filozofijom. Negativna osobina vaše ličnosti leži u tome što, kada vam stvari ne idu dobro, padate u stanje melanholije. Skloni ste književnosti i umetnosti.


28. u mesecu - Dominantni ste i nezavisni, bilo bi dobro da radite na svom projektu, ali u okviru ugledne organizacije. Imate dovoljno mašte i istrajnosti da završite svaku stvar koju započnete. Sloboda je veoma važna u vašem životu, ali nije dobro preterivati. Privlači vas sve što je neobično i neobično.

29. u mesecu - Vaš rođendan igra veoma važnu ulogu. On može da vas izvede pred publiku jer ste idealista sa osobinama velikog vođe. Međutim, često ste skloni promenama raspoloženja. Za vas je dobro uvek veoma dobro, a loše je uvek veoma loše. Živite na emotivnoj klackalici, tako da vas nije lako pratiti.

30. u mesecu - Rođeni ste sanjar, pun mašte. Dramaturgija ili književnost su pravi izazovi, na ovim poljima se najviše može izraziti. Nikada ne prisiljavajte sebe da radite rutinske i monotone poslove. To bi vam ubilo životni let. Naučite da budete strpljivi i ne trošite energiju na nevažne stvari – uvek će vas povući! 31. u mesecu – Ljudi rođeni

31. u mesecu u prvoj polovini života su uglavnom uporni, tvrdoglavi i nespremni na bilo kakve obaveze ili kompromise. Veoma ste zainteresovani za lečenje i lekovito bilje, pa imate želju za lečenjem i lekom, u čemu biste bili najbolji.
 

Komentari (0)
Loading