UPOREDNI horoskop Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja: Emotivno JAK odnos i sa mnogo STRASTI, ali od jednog zavisi da li će veza USPETI

Vesti 26.05.2022 09:00 0

Uporedni horoskop Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

UPOREDNI horoskop Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja: Emotivno JAK odnos i sa mnogo STRASTI, ali od jednog zavisi da li će veza USPETI

Ilustracija/ Printscreen

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj započeli su romansu negde u aprilu, ali ne zna se tačan datum. Sinoć je pevačica proslavila 24. rođendan, a veče pre toga je njen izabranik upoznao njenu porodicu.

Naša astrološkinja Nena Janković je uradila uporedni horoskop ovog para, te u nastavku možete pogledati koliko su njih dvoje kompatabilni.

Anastasija Ražnatović je rođena u znaku Blizanaca što joj daje mogućnost da se snalazi u svim situacijama posebno kada su u pitanju partnerski odnosi. Ona je veoma posvećena karijeri i javnosti. Vrlo brzo se snašla u svemu onome što joj donosi popularnost.

Njena Venera se nalazi u znaku Ovna i često za partnere bira muškarce nad kojima dominira. Kako posmatramo trenutni tranzite planeta i Jupiter koji se nalazi u znaku Ovna, to je veoma dobar period za uspešnost na svim poljima. Tranzitni Jupiter pravi konjunkciju sa njenom Venerom što donosi ekspanzija ljubavi.

Njen trenutni aktuelni emotivni partner rođen je u znaku Škorpije što govori o vezi punoj strasti i emocija. On ima jaku konjunkciju Sunca, Marsa i Plutona u znaku Škorpije, što govori o njegovoj jačini i potrebi da dominira. Ovde je reč o jakoj strastvenoj vezi i ono što njih dvoje povezuje jeste ogromna želja da se zabavljaju i da budu u centru pažnje. Ona je kao partnerka veoma zahtevna i tvrdoglava što kod njega može da izaziva osećaj odbojnost i netrpeljivosti. Njih dvoje nisu skloni da prave kompromise u životu jer su veoma posvećeni sebi i svojim željama i potrebama.

On ima Mesec u Ribama koji govori o njegovoj emotivnoj prirodi koja je duboka, ali ima potrebu da krije svoje prave emocije. On je sam po sebi veoma kontradiktoran i može imati problem u partnerskim odnosima zbog nemogućnosti da definiše šta je ono tačno što želi od partnerskog odnosa. Ona ima Mesec u znaku Bika što govori o njenoj tvrdoglavosti kada su u pitanju emocije i velikoj dozi egoizma.

Njihov odnos može da traje onoliko dugo koliko traje zaljubljenost ili strast. Njegova škorpionska priroda ima potrebu da nju ukroti, a ona kao pravi Blizanac stalno je u potrazi za novim načinom zavođenja. Ono što takođe njih razdvaja jeste osnovna definicija njihovih znakova, njena priroda je vesela i razdragana i ima ogromnu potrebu da komunicira sa svetom oko sebe. A druge strane, on kao Škorpija je veoma zatvoren i mračan i nije toliko sklon otvorenom pogledu na svet.

Najbolji deo njihovog odnosa je seksualnost i intima. Kada tu postoji ravnoteža i kada su aktivni u tom pogledu, onda njihov odnos može da raste i biva sve bolji i bolji.

Trajanje ovog odnosa najviše zavisi od toga koliko je on kao Škorpion spreman na neki vid kompromisa.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading