Oni ne prestaju da ZVOCAJU: Ova četiri HOROSKOPSKA znaka PRONALAZE mane svojim partnerima!

Vesti 28.05.2022 11:00 0

Oni često zvocaju i stalno traže dlaku u jajetu

Oni ne prestaju da ZVOCAJU:  Ova četiri HOROSKOPSKA znaka PRONALAZE mane svojim partnerima!

Shutterstock

Imaju neodoljivu potrebu da traže nedostatke u svojim partnerima.

Lav

Možete ih smatrati sveznalicama ili onima koji su spremni da vam daju savet u bilo koje doba dana i noći, ali ko je bio emotivno blizak sa pripadnicima ovog znaka zna kako to izgleda i koliko je daleko od divnog. Ipak, Lavovima njihova šarmantna priroda pomaže da se izvuku iz gotovo svake situacije, koliko god da su preterali u pametovanju. Oni vrlo brzo pronađu zamerke u svom partneru. Njihova priroda smatra da je to lak način da sebe postave na pijedestal dok kritikuju svoje ljubavnike, prenosi Pinkvilla.

Devica

Device su vešte i uspevaju jako brzo i precizno da prepoznaju mane u ljudima. Ljudi rođeni pod ovim zvezdanim znakom imaju neobičnu sposobnost i potrebu da uvek budu u pravu, čak i kada to postane neprijatno. Dakle, iako savet može imati najbolju nameru, niko ne treba da sluša o svojim manama svako malo, pogotovo od nekoga koga voli.

Škorpija

Dok većina znakova Zodijaka bezazleno gnjavi svoje ljubavnike ili supružnike, Škorpion je jedini koji to čini sa lošom namerom. Oni su vešti u podmetanjima i često koriste kritiku na način da se njihov ljubavnik oseća manje vrednim. Njihove oštre reči imaju nameru da umanjie samopoštovanje kod njihovih partnera sve dok se ne osete izolovano.

Strelac

Strelac je spretan posmatrač, što mu pomaže da savršeno prouči razne situacije. Nije mu problem da prepozna laži i često je brutalno iskren u svojim zapažanjima. Međutim, niti jedan od ovih atributa ih ne čini preterano privlačnim za partnera sa kojim su, jer nema ništa nezgodnije od toga da vam neko stalno govori da je sve što radite pogrešno.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading