Večeras je MLAD MESEC u BLIZANCIMA: Ovi ZNACI bi mogli da promene ŽIVOT iz korena, ali ovo PRAVILO moraju da ispoštuju

Nena Janković Vesti 30.05.2022 11:00 0

Sada je pravo vreme da uzmete stvari u svoje ruke i okrenete ga u svoju korist

Večeras je MLAD MESEC u BLIZANCIMA: Ovi ZNACI bi mogli da promene ŽIVOT iz korena, ali ovo PRAVILO moraju da ispoštuju

Shutterstock

Kada na nebu imamo Mlad Mesec, tada je vreme da započnemo neke nove stvari. Mlad Mesec u astrologiji ukazuje na vreme kada možemo se osloniti na svoju volju i jako je važna motivacija koju imamo tih dana. 

30. maja Mlad Mesec u znaku Blizanaca donosi potpuno novu energiju, posebno za one osobe koje su sklone da previše emotivno reaguju. 

Merkur koji je vlada ovim Mesecom još uvek je retrogradan, to je veoma otežavajuća okolnost posebno za sve Blizance i Strelčeve. Za njih je ovo veoma izazovan period naročito kada su u pitanju partnerski i poslovni odnosi. Važno je naučiti se strpljenju i sačekati svojih pet minuta. 

Shutterstock

 

U ovom trenutku imamo konjukciju Marsa i Jupitera u znaku Ovna što pojačava energiju u ovog mladog Meseca. Mars u Ovnu donosi jako veliku odlučnost posebno za sve Ovnove i Lavove. Oni će moći da se dokaže na poslovnom i društvenom planu. 

Jupiter u Ovnu i dalje daje podršku svima onima koji žele da sprovedu velike i krupne poslovne i finansijske promene. Mlad Mesec u Blizancima u tom slučaju traži od nas da budemo mentalno jaki i da umemo da komuniciramo jasno i nedvosmisleno. 

Blizanci su znak koji je zadužen za komunikaciju i za sve ono što ima veze sa idejama, spoznajama, kreiranjem bliske budućnosti. U ovom periodu dolazi do izražaja sve ono što smo od ranije planirali i maštali. Merkur u retrogradnom hodu traži od nas oprez i dobro procenjivanje koraka. Ništa ne može preko noći. Za sve postoji određeno vreme. 

Za Ribe i Device ovaj uticaj Mladog Meseca je nepovoljan jer im unosi previše nemira i nestabilnosti. Devicama je važno da budu emotivno stabilniji nego inače, a Ribe će osetiti veliko opterećenje zbog poslovnih obaveza. 

Ovaj period iskoristite da razumete najbolje sebe jer od te " komunikacije " sve zavisi. 

 

Komentari (0)
Loading