NAJSREĆNIJI DANI U JUNU 2022. GODINE: Obavezno ih ZAPAMTITE jer se sprema ogromna SREĆA

Vesti 30.05.2022 16:00 0

Ovaj mesec je predodređen za lepe stvari

NAJSREĆNIJI DANI U JUNU 2022. GODINE: Obavezno ih ZAPAMTITE jer se sprema ogromna SREĆA

Shutterstock

Mesec jun će biti pod uticajem mnogih planeta, dok će retrogradni Merkur trajati sve do trećeg juna. 

Počevši od 13. juna, Merkur će preći u svoj izvorni horoskopski znak, Blizance. Takođe, početkom juna i Sunce će biti u ovom znaku što će doneti vreme u kome ćemo imati dosta energije i aktivnosti. Astrolozi savetuju da se otvorite novim mogućnostima i budite radoznali.

Pored toga, 30. maja stiže mlad Mesec u Blizancima i imaće uticaj na naše živote i početkom juna. Blizanci su horoskopski znak koji žudi za komunikacijom, informacijama i avanturom, tako da ćemo svi osetiti te potrebe. Bićemo privučeni da se izrazimo, da izađemo iz naše zone komfora i povežemo se sa drugim ljudima.

NAJSREĆNIJI DANI U JUNU 2022. GODINE: Obavezno ih ZAPAMTITE jer se sprema ogromna SREĆA

Shutterstock

 

Od 21. juna vatreno Sunce se seli u znak Raka. Ovom manifestacijom će se zvanično obeležiti letnji solsticij. Astrolozi savetuju da se u tom trenutku pozabavite svojim emotivnim životom. Procenite svoju stabilnost i sigurnost, planirajte budućnost.

Venera će nastaviti da rotira u svom matičnom horoskopskom znaku Biku od 28. maja do 22. juna. To će mnogima doneti strast i senzualnu romansu, a takođe nam obećava zadovoljstvo i obilje. Astrolozi kažu da ljubav koju u tom periodu pronađete ima šansu da traje zauvek. Venera će uticati i na buđenje naših talenata, a finansijski poslovi takođe idu svojim pozitivnim tokom.

Mlad Mesec u Raku nastupiće 28. juna i to je vreme za promene, za nove stvari. Mladi Meseci uvek otvaraju neka nova vrata u našim životima - tokom ovog perioda Univerzum će biti posebno fokusiran na to da pronađete novu stabilnost u važnoj oblasti vašeg života i guraće vas da napustite svoju zonu udobnosti.

Tokom tranzita Jupitera kroz znak Ovna, posebno do 28. jula 2022. godine, možemo očekivati mnogo uzavrelih strasti, impuslivnih odluka i reakcija.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading