Merkur kreće DIREKTNO, a time i ODLIČAN preriod za OVE znakove: Astrolog Veličković od 3. juna najavio VELIKE promene za sve

M. G. Vesti 02.06.2022 13:25 0

Jedan od naših najpoznatijih astrologa Dušan Veličković naglašava da se sutra, konačno, završava retrogradni Merkur i da nam stiže lepa energija.

Merkur kreće DIREKTNO, a time i ODLIČAN preriod za OVE znakove: Astrolog Veličković od 3. juna najavio VELIKE promene za sve

NajŽena/ Ilustracija

Veličković objašnjava da nam posebnu energiju donosi jedna kraljevska zvezda. Tako da - možete, napokon, da odahnete, jer od 3. juna Merkur kreće direktno.

- Retrogradni Merkur kreće direktno, ali to su mala pomeranja, on će da stoji naredna tri dana, biće na jednom stepenu. Ipak, dobro je da ne ide unazad i ne pravi haos. Biće ovo period za jedno dubokumo razmišljanje. Od 3. juna kreće i ispravlja greške koje je pravio - kaže Dušan.

Sa drugre strane, astrolog donosi i veoma lepe vesti. Najsjajnija planeta u sazvežđu Bika - Aldebaran trenutno donosi posebne darove za sve horoskopske znakove.

- Trenutno na nebu je mlad Mesec, Mesec i Sunce su na devetom stepenu Blizanaca gde se nalazi jedna kraljevska zvezda Aldebaran koja daje sreću - ona je jedna od četiri kraljevske zvezde. Daje sreću u svim novim počecima, to je kapija istoka. Ta konjunkcija pratiće nas narednih 10, 15 dana. Ona će nam pomoći da ispravimo sve ono što je Merkur pokvario i upropastio. Daje sreću onima koji su odvažni da krenu nešto novo u narednih nedelju dana - objasnio je Dušan Veličković.

I naglašava da je ovo idealan period za one koji žele da započnu nešto novo u svom životu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading