Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 4. jun: Blizanci, imaćete PROBLEMA sa crevima, Rakovi, probajte da ODMORITE i pazite se problema sa zdravljem

Nena Janković Vesti 04.06.2022 08:30 0

Proverite da li su vam danas zvezde naklonjene

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 4. jun: Blizanci, imaćete PROBLEMA sa crevima, Rakovi, probajte da ODMORITE i pazite se problema sa zdravljem

Shutterstock

Ovan 

Subota je dan kada se možete posvetiti sebi i ljudima koje volite. Ne unosite teške teme u odnosu sa partnerom jer njega to izuzetno umara. Do kraja dana moguće su vesti iz inostranstva u vezi postignutog dogovora. 

Bik 

Za vas je danas poseban dan jer želite da se bavite stvarima na poseban način. A zapravo govori da ćete biti veoma dobro raspoložen i zbog dobrih i pozitivnih informacija u vezi novog posla. Obratite pažnju na moguće problemi sa kičmom. 

Blizanci

U ovom periodu moguće je da napravite veliki korak u odnosu na vaš partnerski odnos. Partner može biti veoma iznenađen vašom reakcijom. Potrudite se da tokom dana povedete računa o mogućim problemima sa crevima. 

Rak 

Vaša energija je veoma nestabilna i jako je važno da tokom današnjeg dana odmarate i poštujete potrebe svog organizma. Jedan član porodice može da vas opterećuje svojim problemima. Gledajte da sebe zaštitite emotivno i da ne trošite svoju energiju. 

Lav 

Ovo idealan period da se okrenete novim prijateljima jer iza vas je period nestabilnosti kada su u pitanju prijateljski odnosi. Dajte šansu osobi u znaku Ovna što se tiče prijateljskog odnosa. Na poslovnoj strani se dešavaju pozitivne stvari što se tiče vašeg statusa. 

Devica 

Ova subota je veoma inspirativna za vas i vašeg partnera pa bi bilo najbolje da provedete vreme zajedno. Savet bi bio da se poslovno raspitate za nove poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca. Zdravlje je stabilno. 

Vaga 

Vasa emotivna strana je stabilna i to je ono što je bitno. Ljubavna veza između ostalog je ono što ste popravili unazad nekoliko dana. Posao vam nije trenutno bitan i niste opterećeni odnosima u poslu. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

U ovom periodu najvažnije je da se vidite sa ljudima do kojih vam je najviše stalo jer bice vam potrebna emotivna i moralna podrška narednih dana. Zdravstveno stanje je stabilno ali obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Strelac 

Buduće poslovne saradnje cete prihvatiti veoma otežano jer niste spremni da prihvatate kompromis. Na vasem odnosu sa partnerom se vidi koliko ste emotivno prazni i umorni od svega. Moguca je rasprava sa osobom u znaku Ovna. 

Jarac 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz inostranstva. To vam je veliko opterećenje jer morate da se prilagodite drugima. Probajte da se odmarate što više tokom dana i bice vam mnogo lakse. 

Vodolija 

Ostavite sebi prostora za nove emotivne i ljubavne odluke i to je ono što vas ispunjava i čini srećnim. Na kraju dana imate zanimljivu ponudu od osobe u znaku Ovna u vezi posla. Glavobolje. 

Ribe 

Najbolje je danas da budete u skladu sa sobom i svojim potrebama. Potrebno je da se odmorite od svih obaveza. Mogući problemi sa kičmom zbog nezgodnog stajanja. Obratite pažnju na sebe i svoje zdravlje detaljnije. 
 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading