Astrolozi DOKAZALI koji znakovi najćešće VARAJU: Iznenađenje je za MNOGE, ali oni NEKAD ne znaju da se SKRASE

Vesti 04.06.2022 10:35 0

Horoskopski znak pod kojim smo rođeni može nam reći mnogo stvari o našoj ličnosti.

prevara

Shutterstock

U stvari, prema nekim podacima koje je nedavno prikupio illicitencounters.com, naš horoskopski znak može mnogo da predvidi o tome kako se ponašamo u našim odnosima, čak i do toga da li ćemo imati aferu ili ne.

Od svih znakova Zodijaka, koji znak će najverovatnije prevariti svog partnera? 

Na osnovu podataka, Škorpija je znak za koji postoji najmanja verovatnoća da će prevariti, jer je verovatnoća varanja samo 3%. Zbog svoje žestoke strasti i odanosti, oni su sjajni partneri, ali njihova lojalnost ima cenu.

Sledeći znak na redu su Vodolije, koje su imale samo 4% verovatnoće da će prevariti, a slede ih Stelčevi koji su takođe imali 4%.

Uprkos tome što predtavljaju partnerstvo (ili možda zato što jesu), Vaga će najverovatnije prevariti svoje partnere. Blizanci se zato nalaze na drugom mestu.

Prema Džesiki Leoni, stručnjaku za seks i odnose koja radi za sajt koji je prikupio podatke, Vage su društveni leptiri koji traže spoljnu validaciju, a Blizanci se jednostavno plaše obaveza. Međutim, s druge strane, Škorpije su daleko upornije i odlučne da učine da njihovi odnosi funkcionišu, što verovatno doprinosi tome šta bi moglo da izazove da budu često prevarene.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading