Detaljna NUMEROLOŠKA prognoza za JUN: Trojke čeka PRESELJENJE, a ovaj BROJ će se OBOGATITI ako odigra PAMETNO!

Vesti 04.06.2022 18:55 0

Numerološka prognoza za jun će neke poslati na put, a neki bi trebalo da se pripaze

Detaljna NUMEROLOŠKA prognoza za JUN: Trojke čeka PRESELJENJE, a ovaj BROJ će se OBOGATITI ako odigra PAMETNO!

Shutterstock

Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

BROJ JEDAN

Jun je pod uticajem broja 2, a dvojka je Mesec. Zato su svima potrebni smirenost i strpljenje. A vi, čiji je bioritamski broj 1, tokom juna bićete pod uticajem broja 3. Analitične osobe poput vas teško će prihvatiti emocije koje će ovladati vama, jer je to suprotno vašoj urođenoj racionalnosti. Budite smireni, nemojte reagovati ishitreno, već neka ide sve svojim tokom. Moglo bi biti i lepo.

BROJ DVA

Povedite računa o sebi, jer vas četvorka upozorava da se pravilno hranite, pijete lekove, ako je to potrebno i, uopšte, da brinete o zdravlju.

Neki od vas bi mogli dobiti posao, a poneko može ostati bez njega. Kad je četvorka dominantna, uvek se nađe nešto da se poradi oko kuće, pa bi bilo dobro da se posvetite tome.

BROJ TRI

Ako vam se ukaže prilika, idite na put, jer je odličan period za tako nešto. Takođe, moguće je da ćete se "baciti" na generalno sređivanje stana, što i te kako može biti dobro. U svakom slučaju, pokrenite se, više šetajte, budite u prirodi i upijajte ono što je dobro. Nemojte se previše "trošiti", već pustite da vam vreme ide naruku i priuštite sebi lepe trenutke.

BROJ ČETIRI

Vama jun donosi šesticu, što govori da će biti zbivanja u porodici. Poneko od vas se može zaljubiti, neko rastaviti, neko dobiti dete, poneko brinuti o starijem članu porodice. Svako će imati svoju obavezu. Gledajte da je dobro "odradite", da se ne bi ponavljala, jer to vama može da "padne" teže nego drugima.

BROJ PET

Čuvajte nerve, jer vam sedmica "stoji" kao izazov. To može doneti dodatno nerviranje zbog nečega što ranije nije dobro odrađeno. Vi, za koje kažem da ste deca neba, možete dobiti neko priznanje za svoj rad ili učiniti dobro delo. Sedmica nije uvek negativna, ona donosi i umetničke sklonosti i sposobnost pomaganja drugima. Kao prirodnom vođi, vama i odgovara da pomažete slabijima.

BROJ ŠEST

Pratiće vas mala sreća, jer ste pod uticajem broja 8. Moguće je da naplatite neka zaostala potraživanja i da se finansijski malo stabilizujete. Čuvajte se, jer vaša prividna mirnoća može biti i pogubna za vas. Pokušajte da uživate u svakom trenutku i da pronađete vreme samo za sebe. Pustite porodicu neka se malo sama brine o sebi. Zašto sve mora uvek ići preko vas?

BROJ SEDAM

Bilo bi dobro da napravite redosled prioriteta u životu, jer će vas devetka na to "terati". To znači da je došlo krajnje vreme da raščistite sa predrasudama, da shvatite ko vam je prijatelj, a ko je tu da vas koristi. Tuđa ste sreća, a svoja nesreća. Naučite da sebe više volite i oslobodite se onih koji vam crpe energiju.

BROJ OSAM

Broj jedan doneće vam dodatnu energiju da nešto novo započnete, sebi pomognete i smognete snage da vas to pokrene u pozitivnom smeru. Teško je ponekad da shvatimo šta je za nas najbolje. Ali, kad je jedinica tu, sa jakim Suncem imaćete dovoljno snage da promenite mnogo toga. Iskoristite ovaj dobar priliv energije da dobijete ono što očekujete. Možete - ako želite.

 BROJ DEVET

Pričuvajte novac, jer ste pod uticajem broja 2. Nemojte trošiti nenemanski, jer u ovakvom mesecu dolazi i do gubljenja novca i stvari, blokada na mnogim poljima. Stare duše poput vaše teško prihvataju savete drugih, jer misle da sve najbolje znaju i ponekad su i tvrdoglave. Ipak, pokušajte da me ozbiljno shvatite i da učinite sve da vam ovaj mesec što bolje prođe.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading