Da li ste rođeni DANJU ili NOĆU? Vreme rođenja otkriva vaš KARAKTER i SUDBINU koja vas prati tokom celog ŽIVOTA

M. O. Vesti 06.06.2022 09:17 0

Veoma bitna stavka koja mnogo toga određuje u natalnoj karti

Da li ste rođeni DANJU ili NOĆU? Vreme rođenja otkriva vaš KARAKTER i SUDBINU koja vas prati tokom celog ŽIVOTA

Shutterstock

Ako ste malo upućeni u numerologiju jasno vam je da je vreme rođena veoma bitno i da utiče na naš horoskopski znak te da određuje i podznak. 

Rođeni ste preko dana, što znači da položaj sunca ima ključnu ulogu u našoj ličnosti i na to kakav nam je karakter. 

- Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu; znači u podne i blizu podne; odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost - – kaže astrolog dr. Kejsi Bad. 

Kod onih koji su pak rođeni noću, kaže Bad, sunce je smešteno u donju polovnu astrološke kuće, „pa su zato rezervisaniji, okrenuti sebi i introvertirani“.

Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osetljivom i rezervisanom – napominje astrolog i dodaje da je u tom slučaju veći i očigledniji uticaj meseca na osobu.

Printscreen/Youtube

 

- Sa suncem dole i mesecom iznad glave, kaže ona, uticaj sunca je u suštini „prigušen“ ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali „relativni uticaj Meseca je malo jači ili očigledniji - objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (mesec je u gornjoj polovini vaše karte), „mesec postaje vaš svetlosni vođa“, primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

- I sunce i mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svetlost našeg sunca - objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osećali kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju „posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života

I dok Bad primećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading