Danas je MAGIČAN niz brojeva 6-6: Zamislite ŽELJU i spremite se za prava ČUDA koja vam slede!

M. O. Vesti 06.06.2022 15:05 0

Idealan datum za otpuštanje negativnih emocija

Danas je MAGIČAN niz brojeva 6-6: Zamislite ŽELJU i spremite se za prava ČUDA koja vam slede!

Shutterstock

Današnjem danu vlada energija numerološkog niza 6-6. To ogromnu veru i nadu da stvari idu u onom pravcu u kom bi trebale. Oslobođenje svih briga i strahova i mogućnost ostvarenje onog što želite. 

Povoljan je za odnose sa porodicom i mogućnost da poboljšate vašu ljubavnu situaciju, koja možda nije bila baš onakva povoljna. 

6-6 je simbol ravnoteže, zato je potrebno posvetiti se ravnoteži između duha, tela i uma. Broj 66 ima dvostruko veću snagu od 6. Smatra se da je majčinski broj, zbog svoje negujuće energije. Donosi mir, harmoniju i pruža ljubav sa ciljem poboljšanja našeg blagostanja.

Shutterstock

 

Broj je povezan sa empatijom, saosećanjem i humanitarnim radom. Jednostavno je, što više dobrih činitite, dobro će vam se vraćati. 

Kada saberemo 6+6 dobijemo 12. Kada ovaj broj dodatno smanjimo, ostaje nam cifra 3. U numerologiji broj tri je pun optimizma i predstavlja kreativnost i komunikaciju. 

Danas treba da otpustimo sve greške iz prošlosti, posvetiti se sebi i svom razvoju i rešiti odnose u kojima je trenutno loša energija. 

Očistite emocije, srce i oslobodite se tereta. Na taj način ćete privući ostvarenje želja. Nikako ne zaboravite da danas zamislite iskrenu želju, probudite moć i verujete da će sve biti dobro, najbolje po vas. Tada u tom momentu će i energija 6-6 proraditi!

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading