Veliki LETNJI horoskop donosi STRES ovim znakovima: Stiže im LJUBAVNI BRODOLOM i ne baš dobre vesti kad su FINANSIJE u pitanju!

Vesti 07.06.2022 12:49 0

Saznajte šta vas očekuje ovog leta!

Veliki LETNJI horoskop donosi STRES ovim znakovima: Stiže im LJUBAVNI BRODOLOM i ne baš dobre vesti kad su FINANSIJE u pitanju!

Shutterstock

 

Lav

Lavovi možda otvore svoje najvažnije ranjive tačke, ali to će se desiti za vrlo kratko vreme na samom početku leta. Tada će se situacija smiriti i nastupiti veoma povoljno vreme koje će trajati do samog kraja leta. Za što brže sprovođenje planova, astrolozi savetuju Lavu da ne zaobilazi glas intuicije. Šesto čulo će vam reći u kom pravcu Lavovi treba da se kreću da bi pronašli sreću. Zvezde će pomoći Lavovima da isprave ranije napravljene greške. Moguć je finansijski fijasko i treba dobro da pripaze pažnju na novac.

Vaga

Vagu očekuje veoma dinamičan provod sa velikim brojem važnih događaja, sa živim emocijama i velikim prilikama. Tako da se sve razvija samo u njihovu korist. Možete baciti mamac, isprobavši se u nekom novom poslu, ili upoznati zanimljive ljude da biste bili inspirisani njihovim pogledom na svet, raspoloženjem. Ovo će biti važno vreme za Vage koje su na raskrsnici i traže sebe na ovom svetu. Oni će moći da reše egzistencijalnu krizu i da veruju u nešto novo, zanimljivo i veruju u pobedu.

Što se ljubavi tiče ovo nije najsjajniji period za Vage.

Jarac

Jarčevi ovog leta pre svega treba da se sete važnih stvari u životu na kojima treba da budu zahvalni. Ovo će dati energiju Jarčevima i učiniti njihov život smislenijim, prijatnijim. To će biti početak pobede nad rutinom i dosadom, malodušnošću i emocionalnim problemima. Leto 2022. takođe bi moglo biti savršeno vreme za Jarčeve da poboljšaju svoje zdravlje. Možete i čak morate da se bavite sportom, više se krećete, vežbate. Život za njih će se okrenuti u novom pravcu, i to već u junu mesecu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading