Astrolozi OTKRIVAJU: Početkom NOVEMBRA ove znakove čeka VELIKI novčani OBRT, moguća POVIŠICA i promena POSLA

Vesti 27.10.2022 18:20 0

Finansijska situacija u novembru se drastično menja, ali ne svima, samo ovih znakovima

Astrolozi OTKRIVAJU: Početkom NOVEMBRA ove znakove čeka VELIKI novčani OBRT, moguća POVIŠICA i promena POSLA

Shutterstock

 

Mars, koji simbolizuje proboj i odlučnost, definitivno će uticati na podvlačenje crte na ovom polju u periodu početkom novembra. Mnogi će se odlučiti na ozbiljnu investiciju, preispitivanje štednje i plate, sve do preraspodele porodičnog kapitala i nasledstva. 

Strelac


Karmička konjunkcija Marsa i Venere odraziće se na polje vaših prihoda i resursa. Najverovatnije ćete dobiti vest o povećanju plate ili ćete se odlučiti za veliko ulaganje u nekretnine. Pored toga, možete očekivati skupocen poklon, u vidu nakita, ili ormara jedinstvene izrade. Generalno, u novembru ćete imati ozbiljan porast samopoštovanja.
Blizanci


Tokom novembra meseca, mnogi predstavnici ovog znaka mogu izvršiti finansijska ulaganja, dobiti nasledstvo ili nove kreditne obaveze, poput hipoteke ili refinansiranja kredita.

Takođe, postoje veliki izgledi da ćete napredovati u karijeri, pa će vam se i prihodi uvećati. No, konačni rasplet na polju finansija očekuje vas do kraja novembra.

Bik


Vaša planeta Venera povezuje se sa Marsom i Plutonom, i to u aspektu unapređenja, obrazovanja i putovanja. Verovatno ćete se do sredine novembra konačno odlučiti za ulaganje u nematerijalne vrednosti.

Takođe, očekuje vas ozbiljan priliv kapitala od stranih investitora ili iz holdinga (velika multinacionalna kompanija ili ministarstvo). U svakom slučaju, ovaj astrološki događaj promeniće vaš poslovni život.

 

Komentari (0)
Loading