Imaju NAJVIŠE sreće koja će ih pratiti do KRAJA godine: 4 znaka će se "kupati" u PARAMA, stižu novi POSLOVI, ali i LJUBAV

Vesti 10.06.2022 09:40 0

Otkrijte u nastavku koja 4 znaka Zodijaka će imati sreće do kraja 2022. godine.

Imaju NAJVIŠE sreće koja će ih pratiti do KRAJA godine: 4 znaka će se "kupati" u PARAMA, stižu novi POSLOVI, ali i LJUBAV

Pexels

Stigli smo do polovine ove godine, a astrolozi najavljuju da će zvezde do kraja 2022. biti naklonjene nekim znakovima Zodijaka više nego ostalima.

Njih će pratiti sreća na svim poljima – neki će pronaći ljubav svog života, a neki posao iz snova koji će biti izvanredno plaćen. Kako najavljuju poznavaoci astrologije, četiri horoskopska znaka do kraja godine očekuju lepe vesti i dobra dešavanja.

Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka imaće više sreće nego u prethodnom razdoblju, i to skoro dvostruko, piše 24 sata.hr.

Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku, očekuju vas novi i zanimljivi projekti na poslu, puno dobrih ideja, kao i razvoj nekih planova koji već dugo vremena stoje u mestu i imate osećaj kao da su blokirani.

To ipak ne znači da će vam se život svesti samo na posao, naprotiv. Ovo je razdoblje u kom ćete imati i više vremena za druženje sa prijateljima, ali i dobar provod. Do kraja godine možda ćete upoznati dosta zanimljivih i podsticajnih ljudi, a mogla bi da se rodi i neka prava, iskrena ljubav. Romansa koju Device započnu sada može da ima svetlu budućnost.

Vaga

Ukoliko ste orđeni u ovom vazdušnom znaku, još od početka godine svesni ste toga da je sreća na vašoj strani, što će se u drugom delu godine posebno odraziti na polju karijere.

Imaju NAJVIŠE sreće koja će ih pratiti do KRAJA godine: 4 znaka će se

pixabay

 

Bićete spremniji da preuzmete inicijative i borićete se za svoje ambicije i ciljeve. Imaćete uspeha u više stvari paralelno, pa je ovo dobro vreme i za novi posao ili novi hobi. Ako, pak, ostanete na starom poslu, čeka vas veliki napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako dobro iskoristite priliku, napredovaćete, pa će vam se to i finansijski isplatiti.

U ljubavi Vage očekuje mnogo strasti i romantičnih iskri, a neki predstavnici ovog znaka mogli bi da se vrate i staroj ljubavi.

Vodolija

Na poslovnom planu događaji će se razvijati brzo i zanimljivo, ali to bi moglo da vas uplaši. Nemojte strahovati, jer će se ispostaviti da je to nešto najbolje što vam se u poslednje vreme dogodilo.

Uspešno ćete balansirati između srca i razuma, pokazujući bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu. I to ćete učiniti podjednako u poslu, kao i u ljubavnim i porodičnim odnosima. Donećete mnoge mudre odluke koje će imati dobar efekt na vašu budućnost. Ovo je period kada ćete imati podršku bližnjih za sve vaše zamisli.

Škorpija

Škorpije će biti prilično aktivne u sklapanju novih prijateljstva, ali i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspeh na poslu. Vaša osobina da otvoreno primate nova poznanstva sad će biti još vrednija, jer ne znate ko sve može da se pokaže korisnim u poslovnom smislu.

Postižete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno na poslu, gde vas očekuje napredovanje.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija. Oni koji su u vezi naći će se u malo burnijem periodu, ali sve će završiti u skladu i harmoniji.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading