Od njih se postaje ZAVISTAN, one su apsolutno FATALNE: Žene rođenje u ovom HOROSKOPSKOM znaku su "OPASNE"

Najžena Vesti 25.09.2021 09:30 0

Ona će vas namamiti svojim zadivljujućim očima i emocionalnom dubinom

Od njih se postaje ZAVISTAN, one su apsolutno FATALNE: Žene rođenje u ovom HOROSKOPSKOM znaku su "OPASNE"

unsplash.com

Žena Škorpija ima sposobnost da vam oljušti dušu kad niko ne gleda. Iz tog je razloga lako je postati zavistan od nje.

Nateraće vas da poželite da pobegnete s njom, i upravo zbog toga ova fatalna žena ima reputaciju problematične. Takva žena u stanju je da bude opasna. Zbog nje će vaše misli podivljati, i sve će vam privlačnije biti ideje i započinjanju nekog drugačijeg života, piše cosmopolitan.hr

U vezi s njom budite oprezni – ona je bomba. I pre nego učinite bilo šta drugačije, važno je uveriti se da ste vas dvoje na istoj stranici. Škorpijom upravlja planeta Mars, a zbog čega je zanimljiv način na koji pristupa životu. Ali problem s njenom energijom pod vladavinom Marsa je što se ona izražava kroz vode njene energije Škorpije. Mars voli stvari vruće i vatrene, ali uronjen u njene vode ne može se potpuno izraziti. To je čini tihom olujom. Pazite da je ne izazovete, jer je pitanje vremena kada će proključati.

Seks sa Škorpijom je u najmanju ruku romantičan. Oni imaju moć da vas nateraju da zaboravite na sve osim njih i potpuno vas proždreti. Škorpija je senzualna i osvaja vaš um svojim telom, a vaše srce rečima.

Kad steknete njihovo poverenje, uvidećete da mogu biti prilično pokorni. Želeći da vam se potpuno prepustiti, uploviće u ravnotežu i nastojati da ispuni vaše želje. Najbolje je ne žuriti sa seksom sa Škorpijom jer bi zbog prebrzog napretka mogao da izgubi interes. Žele duboke i intimne veze pa se u njihovom društvu ponašajte kao da vreme ne postoji.

Ribe i Devica najbolji su partneri za Škorpije. Žena Škorpija provodi značajno vreme pokušavajući da shvati svet i ljude u njemu. Devica ima sposobnost da mirno i otvoreno sažme stvari i pomogne im da govore o svojim osećanjima. A ako Škorpija traži romantiku koja će ga inspirisati i dati im razloga za sanjarenje, Ribe će ponuditi upravo to. Njih dvoje će se izgubiti u mislima i naći će se u svetu mašte.

Komentari (0)
Loading