CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine

Vesti 14.06.2022 11:18 0

Danas je rođendan Cece Ražnatović, te donosimo njen godišnji horoskop.

CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine

NajŽena/ Ilustracija

Danas je rođena jedna od najvećih estradnih umetnica u Srbiji, Svetlana Ceca Ražnatović. Tim povodom je naša astrološkinja Nena Janković uradila godišnji horoskop pevačice koji možete da pročitate u nastavku.

Kada je u pitanju horoskop Svetlane Cece Ražnatovića, ona je rođena u znaku Blizanaca sa podznakom u znaku seksipilne i emotivne Škorpije. 

Njen vladar horoskopa je planeta Pluton koja daje emotivnu dubinu i ukazuje da su joj najbitnija ljubav i strast. Pokreće je sve ono što je na neki način pomalo zabranjeno, distancirano i tajanstveno. Ona je osoba koja zbog ljubavi može da pokrene i preokrene ceo svet, ali ta njena osobina može mnogo da je košta tokom života. 

Njen Mesec se nalazi u njenom prvom polju, polje ličnosti što aktivira njenu sklonost da sve što radi, radi od srca, iskreno, otvoreno, preemotivno. 

CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine

Alo/Dejan Milićević

 

Godišnji horoskop uvek startuje na dan rođendana, tako da ovaj njen godišnji horoskop počinje veoma turbulentno jer se aktivira Pun Mesec u znaku Strelca. To je veoma značajno jer se aktivira njeno drugo i osmo polje, polje novca i zarade i polje strasti i podrška drugih ljudi.

Venera u Biku aktivira ljubavnu stranu što apsolutno može doneti ljubav tokom ove jeseni i stabilizaciju ljubavnog odnosa početkom 2023. godine. Što se tiče ljubavi njena energija će biti usmerena na maksimalno uživanje i potpuno predavanje. To će biti osoba iz njenog neposrednog okruženja sa kojom je već imala emotivne reakcije.

Finansije su veoma nestabilne u toku leta i jeseni ove godine, ali početkom sledece godine imaće veliki poslovni preokret i materijalnu satisfakciju.

Zbog uticaja Punog Meseca koji se poklapa sa pozicijom njenog natalnog Meseca, ovo je zanimljiva godina u smislu putovanja i druženja sa dragim ljudima, ali i uzbudljiva dešavanja na planu njene karijere. Moguća su potpuna poslovna iznenađenja na proleće 2023. godine, što se tiče saradnje i poslovnih saradnika.

Srećan rođendan želimo Ceci, kao i sve želje da se joj se ostvare!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading