U narednih 7 dana pucaju VARNICE: Ovi znakovi pronalaze LJUBAV svog života, neki će se susreti i sa BIVŠIMA

Vesti 14.06.2022 13:32 0

Astrolog Dušan Vreličković otkriva kojih 5 horoskopskih znakova čeka nova ljubav u narednih 7 dana.

U narednih 7 dana pucaju VARNICE: Ovi znakovi pronalaze LJUBAV svog života, neki će se susreti i sa BIVŠIMA

NajŽena/ Ilustracija

Kraju retrogradnog Merkura se svi raduju, znamo da će se sada mnogi planovi, informacije, ugovori, poslovni zadaci, komunikacija - sve se sada postepeno može rešavati i biće jansije, ali šta se dešava na polju ljubavi? To nam otkriva astrolog Dušan Veličković.

"Merkur se vraća u znak Blizanaca i donosi divne plodove svojih pomeranja, ispravlja greške i informacije koje sad čujemo i dobijemo su mnogo realnije i istinitije", objasnio je Dušan Veličković za emisiju 150 minuta.

"Venera je jako dobra u znaku Bika, ona je išla preko Urana, što znači da je donela nešto novo, nešto neobično, neku dinamiku koja je šokirala. Sutra pravi kvadrat sa Saturnom iz Vodolije, što će da je vrati u prošlost, sretne neku bivšu ljubav."

Ovih pet horoskopskih znakova očekuje nova ljubav u narednih 7 dana, prema rečima astrologa Dušana Veličkovića.

Strelac

Strelčevima je ljubav definitivno smisao života. Ako nisu u ljubavi, do kraja ovog meseca počeće neku novu ljubav. Njima je ovo najpovoljniji period. 

Škorpija

Njima je super, njihovo sedmo polje je bolje, lepše, tu je dinamika maksimalna jer je tu Venera. Njima je fantastičan period - neka nova ljubav je na pomolu.

Devica

Devica je fokusirana na posao, ona je uvek opterećena pravilima i obavezama. Ali, u ovom periodu se može desiti nešto lepo, druga polovina juna im je dobra za neku novu ljubav, ako je već nisu našli.

Rak

Rakovi su emotivni, pa će u svemu tražiti srodnu dušu u ovom periodu i naći će je. Ovaj mesec i period jeste Rakovima dobar za zaranjanje u sebe i traganje za odgovorima unutar njih samih kao da im život bude lepši.

Bik

Bikovi su lepšavi, za razliku od njihovog redovnog stanja kada su stabilni, tradicionalni. Deluju neuhvatljivo, ali to je dobro. Moguća je nova ljubav sa osobom iz inostranstva.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading