On je najbolji LJUBAVNIK ZODIJAKA: Drage dame proverite da li vam se dopada mišljenje ASTROLOGA!

Ž. T. Vesti 14.06.2022 23:00 0

Da li je neko dobar ljubavnik ili ne, stvar je ličnog ukusa – ono što nekome ne valja, nekom drugom je sjajno. Ipak, astrolozi imaju drugačije mišljenej, pa su jedan znak posebno izdvojili.

On je najbolji LJUBAVNIK ZODIJAKA: Drage dame proverite da li vam se dopada mišljenje ASTROLOGA!

Shutterstock

Najbolji ljubavnici, prem anjihom mišljenju se rađaju u znaku Ovna – to važi i za muškarce i za žene, a evo zbog čega su oni toliko dobri u ovoj "kategoriji“.

Verni su

Ovan je vatreni znak, pa ove osobe imaju mnogo strasti i emocija. Kada vole, vole potpuno i strastveno, potpuno se predaju partneru. Ne gledaju nikog drugog, partner kojeg vole im je dovoljan. Nikada ne varaju i ne pokušavaju da partnera naprave ljubomornim, već svu svoju pažnju usmeravaju na njega, u svakom smislu.

Strastveni su

Ljudima rođenim u znaku Ovna su snovi mnogo važniji od novca, tako da sve što rade rade sa uživanjem. Osim toga, nikada ne pristaju na manje od onoga što zaslužuju. U njima gori vatra i oni su spremni na svaki rizik kako bi ostvarili svoje želje. Strastveni Ovnovi su i veliki izazov u krevetu jer vole uzbuđenje, a ne može svako u tome da ih prati.

Puni su samopouzdanja

Vatreni znaci nemaju problem sa samopouzdanjem, a kao najpuniji samopouzdanja se izdvajaju Ovnovi. A svi znamo da ništa nije seksepilnije od osobe koja zrači samopouzdanjem...

Brižni su

Ovnovi su, zbog svoje brižnosti, dobri prijatelji, obožavani članovi porodice, ali i sjajni ljubavnici. Uradiće sve da partner bude zadovoljan, u svakom smislu, a pošto nisu nimalo sebični, partnerove potrebe staviće ispred svojih.

Drugim rečima, nema šanse da posle odnosa sa Ovnom ostanete nezadovolj(e)ni...

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading