Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. septembar: Vodolije, očekujte VEOMA važan poziv iz inostranstva, Jarčevi vreme je da donesete VAŽNU odluku u vezi LJUBAVI

Vesti 26.09.2021 08:29 0

Izgleda da današnje zvezde na nebu imaju važnu poruku za pojedince

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. septembar: Vodolije, očekujte VEOMA važan poziv iz inostranstva, Jarčevi vreme je da donesete VAŽNU odluku u vezi LJUBAVI

unsplash.com

Ovan 
Pravi dan za odmoranje ali ćete imati puno obaveza oko posla koji treba da počnete tokom sledeće nedelje. Ljubavna podrška je danas veoma naglašena i to vas ispunjava. Sreća kroz davanje. 

Bik 

Vi ste danas posebno raspoloženi za razgovor. To ćete ostvariti kroz odnose sa ljudima u neposrednoj blizini. To su prijatelji sa kojima se danas vidjate. Problemi sa glavoboljom. 

Blizanci

Danas nemate dovoljno vremena za sebe jer se bavite tudjim problemima kao što su porodični sukobi i partner od vas traži usluge. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva u vezi posla. Na vama je da odlučite šta ćete uraditi sa ponudom. Ljubavna situacija je povoljna ali nije preterano stabilna. 

Lav 

Ceo dan se bavite novim obavezama na poslu i to vas okupura. Novac stize od osobe u znaku Ribe. Do kraja dana opustite se koliko je moguće. 

Devica 

Ljubavna situacija vas umara vec neko vreme i nije vam vazno šta ce se desavati dalje. Partner je dellimično  ljut. Problemi sa kolenima. 

Vaga 

Vaša potreba da se sa svima slažete je danas veoma izražena. Ljudi će vas dodatno uznemiravati svojim željama. Poslovna strana je u ekspanziji. Novi poslovi na pomolu. 

Škorpija

Do kraja nedelje vas očekuje mnogo toga u vezi posla a danas je dobro napraviti dobar plan u vezi svega toga. Podrška vam stiže od osobe u znaku Lava. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Za vas je najbitnije da se danas pokrenete i da imate tačan plan za posao. Novčana situacija nije baš najsjajnija. Ljubav vam je veliki teret. Čuvajte se brzih odluka. 

Jarac 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Bika. To je novi plan u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Ljubavna veza je klimava, niste zadovoljni partnerovim ponašanjem. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Vodolija 

Poznata vam je situacija u ljubavi i to vas neće opteretiti previse. Do kraja dana ćete imati povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja koje ste planirali. Problemi sa stomakom. 

Ribe 

Početak dana je pod uticajem drugih posebno ako su u pitanju članovi porodice. Imaćete razgovor koji rešava neke stvari. Ljubav je u stagnaciji. Više spavajte. 

Komentari (0)
Loading