Linije oko ZGLOBA otkriće vam SUDBINU: Ne sluti na dobro ako su ISPREKIDANE jedino OVAKAV oblik predviđa BOGATSTVO i moć

M. O. Vesti 16.06.2022 12:32 1

Na ovaj način otkrićete kakva vas budućnost čeka

Linije oko ZGLOBA otkriće vam SUDBINU: Ne sluti na dobro ako su ISPREKIDANE jedino OVAKAV oblik predviđa BOGATSTVO i moć

Shutterstock

Veruje se da su linije na dlanu osobe vrsta mape koja može mnogo toga reći o ličnosti i karakteru te osobe i ponekad čak i da predvidi njenu budućnost. Vodoravne ili zakrivljene linije na unutrašnoj strani zglobova manje se spominju a kao i linije dlanova, ona itekako otkrivaju mnogo. 

Većina ljudi ima dve do tri linije na zglobu, a prva linija ili narukvica, označava razdoblje od 23 do 28 godina, druga od 46 do 56 i treća od 69 do 84, , a četvrta predstavlja više od 84 godine života.

PRVA LINIJA

Ona je najvažnija i trebalo bi da bude jasna, neprekinuta i duboko definisana. Tada osoba može očekivati da će uživati u zdravlju i snazi. Ako je nejasna i slomljena, slabo definisana, tada se smatra da je osoba lošijeg zdravlja i da joj nisu "zvezde" naklonjene. 

Shutterstock

 

DRUGA LINIJA

Druga linija se koristi za procenu očekivanog bogatstva osobe. Ako je jasno definisana, ravna i neprekinuta, osoba će sigurno doživeti neko ogromno novčano blagostanje i sreću.

TREĆA LINIJA 

Treća predviđa moć i slavu. Ako je ravna i neprekinuta, vrlo je verovatno da će osoba tokom života biti veoma uticajna. 

Četvrta linija 

Ona je paralelna sa trećom i gleda se kao na neki dodatni bonus. Ako ste jedna od retkih osoba koje imaju tu liniju, ona vam osnažuje i učvršćuje sve ono što vam je predvidela treća linija.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Linijaš
10.11.2022 07:57

Ja kod sebe ne vidim ni treću liniju...