Energija Sunca je NAJMOĆNIJA 21. juna: Najpovoljniji je DAN u godini, obavezno uradite JEDNO na letnji solsticij

Vesti 18.06.2022 10:20 0

Letnji solsticij je jedan od najvažnijih dana u godini kada kalendarski počinje leto, a tog dana, Sunce ima najmoćniju energiju.

Energija Sunca je NAJMOĆNIJA 21. juna: Najpovoljniji je DAN u godini, obavezno uradite JEDNO na letnji solsticij

Pexels

Za nekoliko dana, tačnije 21. juna desiće se važan astronomski i astrološki događaj. Letnji solsticij je dan kada na severnoj hemisferi počinje leto. Tog dana je najduži dan u celoj godini, a Sunce ima najmoćniju energiju. U astrološkom smislu, ovaj dan je izuzetno povoljan, jer energija Sunca na vrhuncu, isijava samo stvaralačku svetolost koju naša tela upijaju i akumuliraju.

Evo šta nam donosi i kako da je najbolje iskoristite.

Tog dana, 21. juna biće savršen trenutak da raskrstite sa svojim lošim navikama, jer ćete dobiti moćnu energiju koja će vam dati snagu za nove početke. Da biste to uradili, neophodno je da budete iskreni prema sebi, da se oslobodite negativnih misli, starih zabluda, da prigrlite promene kao jedini način da se ide napred.

Zastanite i preispitajte svoj život, svoje ciljeve, svoje želje... Šta je ono što vas čini srećnim a šta vas opterećuje? Izbacite ono loše, bilo da su to brige zbog stvari koje ne možete da promenite, negativni ljudi, posao koji vam oduzima energiju… Ali nemojte samo razmišljati o njima, već ih nakon analize i pravljenja plana za promene i sprovedite u delo. U suprotnom, želje će ostati samo mrtvo slovo u vazduhu. Energija solsticija će vam pomoći da prepoznate svoj put i čvrsto ga sledite. Iskoristite ovu priliku.

Ovo je idelalan trenutak za to jer nas energija letnjeg solsticija podstiče da otvorimo vrata novom, da prepoznamo i ostvarimo svoj puni potencijal. Razmislite o svojoj misiji, kako možete biti bolji sebi, ljudima u vašem okruženju, šta možete učiniti za dobrobit svih, svoje zajednice, čitave planete? U čemu ste dobri, a šta možete još bolje?

Na dan solsticija, mnogi ljudi osećaju snažan nalet energije. Žele da rade nove stvari, da menjaju, da stvaraju... Pronađite više radosti u životu. Pratite je. Razmislite na čemu ste u životu zahvalni, a šta vas čini srećnima. Krenite putem kojim vas srce vodi, a stvari će doći same od sebe. Prigrlite život.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading