Sa ovim HOROSKOPSKIM znakom NORMALNA veza nije MOGUĆA: Astrolozi tvrde da se uvek ponaša suprotno od onoga KAKO druga strana očekuje!

Vesti 18.06.2022 22:33 0

Čak i kada su u ozbiljnoj vezi ponašaju se veoma neozbiljno

Sa ovim HOROSKOPSKIM znakom NORMALNA veza nije MOGUĆA: Astrolozi tvrde da se uvek ponaša suprotno od onoga KAKO druga strana očekuje!

Shutterstock

Astrolozi otkrivaju da je u pitanju Strelac

Glavne karakteristike ljudi rođenih u znaku Strelca su komunikativnost, optimističan pogled na svet i sloboda, ali nikako nisu dobri u odnosima. Ne smatra se poželjnim partnerom u ljubavi upravo zbog slobode bez koje ne može da funkcioniše. U isto vreme, oni su veoma samodovoljni i uvek će gledati kako da ostvare svoju korist, a vas neće ni uzeti u obzir u svojim planovima.

Najvažnija su mu osećanja i misli i često će pokazati da nema vremena za vas. Vidžet nije ni na jednoj bočnoj traci Njegove reči imaju kratak rok trajanja i ono što danas pamtite kao njihov stav neće biti sutra. Čak i kada se posvete partneru, neće se ponašati kako druga strana očekuje, to nikada neće biti „normalna veza”. Ljubavni horoskop savetuje da ne ometate njegovu nezavisnost. Ne pokušavajte da ga držite na jednom mestu. Oni su energični i preduzimljivi u vezi i veoma im je važno da ste spremni da ih pratite i lutate sa njima. Njihova ljubav često može biti usmerena na više osoba i dešava se da održavaju više paralelnih veza. Ali možete ga impresionirati svojim neobičnim izgledom, neobičnim ponašanjem i jedinstvenim stavovima.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading