Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 10. februar: Blizanci, danas je dan vaše ODLUKE, Lavovi, prikočite malo

Vesti 10.02.2022 08:00 0

Dnevni horoskop otkriva vašu dnevnu putanju, uskladite dan prema njemu

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 10. februar: Blizanci, danas je dan vaše ODLUKE, Lavovi, prikočite malo

Shutterstock

 

Ovan

Danas ste pod utiskom drugih ljudi posebno na poslovnoj strani. Budite svesni sebe i svojih vrednosti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Do kraja dana lepe vesti od osobe u znaku Jarca. 


Bik 
Ovo je idealan dan da se posvetite sebi posebno kada su u pitanju odnos sa partnerom. Partner vam zamera mnogo toga posebno kada je u pitanju prošlost. Mogući problemi sa pritiskom zbog nervoze na poslu. 
 

Blizanci 
Vaša današnja strategija u vezi posla je veoma nestabilna i ne donosi vam stabilnost. Potražite podršku drugih posebno osobe u znaku Ovna. Ljubav je pod uticajem drugih. Mogući suboki. 


Rak
Danas ćete doneti veliku odluku u vezi posla. To od vas zahteva mnogo angažovanja i eventialnog putovanja tokom ove nedelje. Partner vam nije podrška u vezi posla. To vas dodatno nervira. 


Lav 
Mogući problemi u komunikaciji sa ljudima koji su vam poslovno bliski. Čuvajte se sistema rekla - kazala posebno u vezi odluke koju ćete doneti tokom dana. Do kraja dana povoljne vesti od partnera. 


Devica 
Na vama je da rešite veliku dilemu koja vas nauči nekoliko dana u vezi ljubavi. Poslovni odnosi su stabilni i donećete jako dobre odluke do kraja dana. Mogući problemi s kičmom. 


Vaga 
Ponedeljkom je najbolje da krenete sa dobrim razgovorima posebno kada je u pitanju poslovna strana. Do kraja dana imaćete veliko lepo iznenađenja od strane partnera. Zdravlje je odlično. 


Škorpija 
Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja posebno kada je u pitanju ljubav i porodični odnosi. Budite mudri i " ne skačite " na prvu loptu. Zdravstveno stanje je stabilno ali su mogući problemi sa probavom. 


Strelac 
Velika snaga je u vašoj empatiji koju danas posebno osećate prema članovima porodice. Ljubav je u stagnaciji zahvaljujući partneru koji nema dovoljno vremena za vaš odnos. Moguće je da ne spavate dovoljno. 


Jarac 
Ovaj ponedeljak je veoma tenzičan i negativan za vaše raspoloženje zbog problema na poslu. Budite dosledni sebi i ne odustajte od svog načina rada. Bolovi u kičmi. 


Vodolija 
Ovo je idealan period da se posvetire sebi i napredku u karijeri koji vam je itekako važan i bitan. Do kraja dana povoljne vesti u vezi posla od osobe u znaku Ribe. Budite spremni na saradnju sa tom osobom. 


Ribe 
Ovo je dan za izbegavanje jer ćete imati probleme emotivne prirode. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora u vezi posla i nečega što ste vi preduzeli. Važno je da se ne pravdate. 
 

Komentari (0)
Loading