Stigao je RETROGRADNI MERKUR a sa njim RASKIDI i svađe: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, život im se menja iz KORENA

Vesti 27.09.2021 10:07 0

Merkur se nalazi u znaku Vage, od danas je retrogradan a tako će biti sve do 20. oktobra. Spremite se za zbrku i haos na svim životnim poljima, a naročito u ljubavi

Stigao je RETROGRADNI MERKUR a sa njim RASKIDI i svađe: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, život im se menja iz KORENA

unsplash.com

Kad je Merkur retrogradan, onda znajte da je pred nama period obnavljanja svega onoga što nismo završili u prošlosti, posebno kada su u pitanju emotivni i ljubavni odnosi. Zbog simbolike u znaku Vage koja je zadužena za ljubav i emotivne odnose, u ovom periodu svi koji su slobodni doživeće procvat neke veze iz prošlosti. Mnoge veze se obnavljaju i to uz veliku navalu emocija i strasti. Za sve one koji su u vezi ili u braku dolazi do nerazumevanja u komunikaciji ili potenciranje problema iz prošlosti. 

OVAN

Vaša vladajuća planeta Mars nalazi se u znaku Vage što govori o generalnom padu energije. Retrogradni Merkur samo će pojačati problematiku u komunikaciji u ljubavnom odnosu. Može doći do naglih prekida veza. 

BIK

Vi ćete u ovom periodu imati potrebu da se emotivno povučete, posebno ako ste u braku ili vezi. Važno je ne ulazite u rasprave početkom oktobra. Mogući razlog sukoba je ljubomora.

BLIZANCI

Pred vama je velika ljubavna odluka. Ako ste sami, onda vam se vraća osoba iz prošlosti koja je rođena uznaku Ovna ili Lava. A ako ste zauzeti, spremite se na lavinu sukoba i rasprava sa partnerom. 

RAK

Vama retrogradni Merkur donosi probleme u porodici. Moraćete da se bavite svim onim neprijatnim temama koje već mesecima gurate pod tepih. Vodite računa kako iznosite svoje stavove, jer je moguće da ćete zbog možda zauvek završiri sa partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljiv susret sa osobom rođenom u znaku Device.

LAV

Vama se pokreće polje komunikacije i planova, što govori da će se sve usporiti, naročito planovi koje imate a vezani su za posao. Ljubavni odnosi su u drugom planu jer će biti aktuelni odnosi sa ljudima sa kojima ste poslovno povezani. 

DEVICA

Bićete veoma osetljivi u u ovom periodu, jer je Merkur vaš vladar.  Njegov retrogradni hod utiče na vaše razumevanje stvarnosti posebno kada su u pitanju emotivni odnosi. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom u znaku Raka.

VAGA

Merkur je u vašem znaku, ali pošto je retorgradan, doneće vam ljubavne probleme iz prošlosti. Ovo možda nije pravo vreme da ih rešite ili da donosite neke važne odluke, pa se strpite i pokušajte da pravite kompromise sa partnerom. Moguć uspeh na poslu.

ŠKORPIJA 

Vama retrogradni Merkur aktivira polje zarade i podrške drugim ljudima. U ovom periodu sve je usporeno po tom pitanju. Ljubavni odnosi su veoma nestabilni. Moguća je avantura sa osobom iz prošlosti. 

STRELAC

Vi ne volite energiju retrogradnosti pa vam ovaj Merkur neće prijati. Nećete moći da započnete ništa onako kako očekujete, posebno kad su u pitanju komunikacija i pregovaranje sa drugim ljudima. 

JARAC

Kod vas se aktivira polje svakodnevnih obaveza, pa ćete na poslu biti preopterećeni zbog problema u komunikaciji. Do kraja oktobra je jako bitno da ne sklapate nove poslovne ugovore. 

VODOLIJA

Vi ćete se u ovom periodu vratit starim emocijama i vezama. Čak i ako ste zauzeti, moguće su veze iz prošlosti koje mogu da uzburkaju sadašnji trenutak. Sve što poželite može da se ostvari. 

RIBE

Pred vama je veoma nestabilan period i predstoje vam komplikovane odluke po pitanju ljubavi. Važno je da budete otvoreni za razgovor i za kompromis. 

Komentari (0)
Loading