Najprecizniji erotski HOROSKOP: Proverite da li je vaš PARTNER među najboljim LJUBAVNICIMA

Vesti 24.06.2022 21:10 0

Svaki horoskopski znak ima drugačije zahteve i želje u krevetu - saznajte koji vam znak najviše odgovara

Najprecizniji erotski HOROSKOP: Proverite da li je vaš PARTNER među najboljim LJUBAVNICIMA

Shutterstock

Ovan

Ovnovi često pokazuju egoistične osobine, nemaju mnogo interesa za misli i osećanja drugih. Ova ravnodušnost nije namerna jer se radi o unutrašnjoj, karakternoj prinudi. Jednostavno, Ovnovi moraju biti takvi kakvi su, pa ih, drage moje/dragi moji - tako i prihvatite!

Bik

Rođeni u znaku Bika, naglašeni su hedonisti i ljubitelji estetike. Imaju izuzetno fizički i puteni pristup životu, kao i vrlo jaku potrebu za bliskošću, ljubavlju i sigurnošću. Čvrsta bića - nema šta, a kako su hedonisti sa njima zaista nikada nema greške. Retko će odbiti ove igrarije.

Blizanci


Ljubavni život Blizanaca je prema društveno prihvatljivim normama pomalo izvan kontrole jer, dok zanemaruju vlastite probleme, mešaju se u tuđe! Sa ovim znakom vam je uvek sve na klackalici. U jednom trenutku možete da gorite od strasti, au drugom da se izuzetno dosađujete.

Rak

Vodeni elemenat ovog astrološkog znaka - Raka - označuje osvežavajući, isceliteljski princip osećajnosti, uživljavanja i saosećanja s drugima. Rakovi su tajanstveni, mistični... i vole da iznenade! Pa, budite pripravni, bolje da znate nego da ne znate!

Lav


Zvezda Sunce - naše Sunce - vlada ovim astrološkim znakom, i nije čudo što svi Lavovi traže i dobijaju "zvezdani" status u društvu.Međutim preterano su teatralni, a tuđi podsmeh je najgora noćna mora svakog Lava. Za siguran užitak laskajte im pre intimnog čina.

Devica

Device vole da budu na usluzi drugima. Sklonost ugađanju hrani njihovu skromnost i stidljivost. Savršenstvo za kojim tragaju u sebi, traže i u drugima... Predane su partneru, pa ako umete da komunicirate i iskažete lako svoje želje budite sigurni da će se Devica dobro pokazati.

 Vaga

Vage su veliki šminkeri. Na putu do uspeha, koriste se strategijom takta i laskavom diplomatijom tipa "ni za glavu - ni za rep"! Da bi se osećali celovitim, pokušavaju uskladiti sve suprotnosti u sebi i drugima. Da, da... da ne klima ni tamo ni amo!

Škorpija

Škorpionska seksualna magija, vrlo je moćna, dovoljna da opčini i zaludi! Reč je o bezdanu u koji vas on ili ona vodi strastvenim, zavodničkim, 'slatkovražjim' smeškom.

Strelac

Osoba koju Strelac privuče u svoju intimnu orbitu, mora znati da On ili Ona svoju slobodu ceni iznad sveg. U najgorem izdanju, Strelci su često neverni...

 Jarac

Ispod Jarčevske ledene sante od lica, skriva se nesigurnost, sumnjičavost, strah od dubljih emocija. Previše truda i vremena troši na izgradnju statusa u društvu. A sve bi da preskoči, da nađe prečicu, da... itd.Jarčeve su erogene zone bedra i kolena. Kad pronađe pravog partnera u stanju je da se potpuno prepusti.

 Vodolija


Ako su Ribe najpromiskuitetniji znak, jer menjaju partnere!... Vodolije su najperverznije! Od njih u krevetu možete očekivati bukvalno sve i svašta, a ako ste otvoreni užitak neće izostati.

 Ribe

Ribe imaju najjače seksualne senzore i antene u čitavom Zodijaku. S njima možete doživeti božanski nadahnutu primopredaju nežnosti, ali i animalno-mazohističku seansu. Mana im je što su osetljive, pa ih nemojte uvrediti pre intimnog čina.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading