Da li ste rođeni TOKOM dana ili NOĆI? Vreme rođenja ODREĐUJE vaš ŽIVOTNI put

Lana Vidović Vesti 27.06.2022 16:45 0

Vreme rođenja ne otkriva samo koji ste znak u horoskopu, već može da ukaže i na mnoge druge stvari

Da li ste rođeni TOKOM dana ili NOĆI? Vreme rođenja ODREĐUJE vaš ŽIVOTNI put

Shutterstock

 

Rođeni ste preko dana, što znači da položaj sunca ima ključnu ulogu u vašoj ličnosti i na to kakav vam je karakter.

- Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu; znači u podne i blizu podne; odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost - kaže astrolog Kejsi Bad.

Kod onih koji su pak rođeni noću, te osobe su, kaže Bad, rezervisane i introvertne.

- Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osetljivom i rezervisanom - kaže astrolog i objašnjava kakav uticaj mesec ima na našu ličnost.

- Sa suncem dole i mesecom iznad glave, kaže ona, uticaj sunca je u suštini 'prigušen' ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali 'relativni uticaj Meseca je malo jači ili očigledniji - objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (mesec je u gornjoj polovini vaše karte), "mesec postaje vaš svetlosni vođa", primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

- I sunce i mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svetlost našeg sunca - objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osećali kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju "posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života"

I dok Bad primećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading