Ova TRI znaka NIKAKO neće imati sreće u LJUBAVI: Mesec jul donosi PROBLEME i svađe, stiže veoma TURBULENTAN period

M. G. Vesti 28.06.2022 09:18 0

Evo šta predviđa horoskop, koji znaci neće imati sreće u ljubavi.

Ova TRI znaka NIKAKO neće imati sreće u LJUBAVI: Mesec jul donosi PROBLEME i svađe, stiže veoma TURBULENTAN period

unsplash.com

Za nekolko dana ulazimo u drugi letnji mesec, a on sa sobom donosi nove izazove za horoskopske znakove. Pojedine predstavnike čeka turbulentan period na ljubavnom planu. 

Lav

Oni koji su u braku mogli bi da imaju velike nesporazume s partnerima. Ako mnogo radite i malo vremena provodite kod kuće, morate razumeti partnera što vam to zamera. Vreme je da napravite prioritete. Ako želite da spasite brak, neophodno je da mu se više posvetite.

Ukoliko ste sami, nemojte po svaku cenu juriti potencijalnog partnera. Posvetite se sebi, svojim potrebama, željama, radite na svom samopouzdanju. Ljubav će se desiti kada za to dođe vreme. 

Vaga

Predstavnici znaka koji nisu u vezi biće u dilemi. Da li da odustanu od potrage za srodnom dušom ili da nastave da odlaze na iscrpljujuće ljubavne sastanke, nadajući se da će tog puta biti onaj pravi. Astrolozi vam ne savetuju da predugo oklevate, jer tako rizikujete da ispustite dobre šanse.

Ribe

Za Ribe koje su u braku, jul će biti težak period, jer će se u to vreme stari sukobi rasplamsati sa novom snagom. Trebalo bi da pokažete maksimalnu toleranciju i da ne izazivate bespotrebne svađe s partnerom. Pokušajte da ga razumete, da shvatite šta mu smeta. Možda stvarno niste u pravu i treba da malo poradite na svom ponašanju.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading