Dnevni horoskop za SREDU 29. JUN: Vage, probajte da izbegnetu SVAĐU sa partnerom, Strelac mora manje da se NERVIRA!

Vesti 28.06.2022 20:10 0

Proverite šta su vam zvezde pripremile za naredni dan

Dnevni horoskop za SREDU 29. JUN: Vage, probajte da izbegnetu SVAĐU sa partnerom, Strelac mora manje da se NERVIRA!

Shutterstock

Ovan 

Puno energije vam odlazi na poslovnu stranu a do kraja dana vas očekuje da uradite još neke analize. Zdravlje je odlično i to zahvaljujući vašem odnosu prema sebi i to što vodite računa o sebi. 

Bik 

Danas je veoma nestabilna energija jer oko vas svi su nešto neraspoloženi. Pobrinite se sebe i svoje emocije. Ljubav je stabilna i to zbog dobre komunikacije koju imate. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerima na poslu. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna iz inostranstva. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Rak 

Stvari koji se dešavaju u kući su veoma nestabilne i to vas čini loše raspoloženim. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla koji tek treba da dogovorite. Zdravlje je pod uticajem mogućih problema sa kičmom. 

Lav 

Vaša potreba da dominirate nad drugima je danas veoma naglašena i to vam donosi uspeh na poslu. Finansije su vam problem i oko toga ćete imati priliku da se pozabavite. Ljubavna situacija je komplikovana. 

Devica 

Ovo je dan kada možete da se potpuno opustite sto se tice posla i poslovnih saradnika. Imaćete iznenadan poziv iz inostranstva u vezi buduce saradnje. Partner je veoma dobro raspoložen. Problemi sa kičmom. 

Vaga 

Tokom dana imaćete jaku glavobolju i obratite pažnju na zdravlje tokom narednih dana. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Budite spremni na kompromis. 

Škorpija

Tvrdoglavi ste u vezi posla i poslovnih subjekata. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna. Novac vam stiže iz inostranstva. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Strelac 

Nemojte se previse nervirati oko finansije i zbog onoga na šta ne možete uticati. Porodična atmosfera je mnogo bolja i to zahvaljujući mladjem članu porodice. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 

Jarac 

Budno pratite šta se dešava na poslu i veoma ste opterećeni drugim ljudima. U narednih par dana očekujte moguć poziv na razgovor sa osobom u znaku Ribe. Ljubav je u stagnaciji zbog loše komunikacije. 

Vodolija 

Dok vi se postavljate granice i borite se za sebe partner je veoma negativno raspoložen i ima svoje loše faze. Poslovna strana je stabilna i to vas čini srećnim. Uskoro vas očekuje mnogo dobar predlog od mladje osobe u znaku Ovna. 

Ribe 

Vaša emotivna strana je veoma naglašena i to zbog uticaja drugih. Pokušajte da se zaštitite na planu posla jer su mogući manji problemi sa kolegama. Zdravlje je odlično. 

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading