Poznati RUSKI ASTROLOG otkriva: Za TRI HOROSKOPSKA znaka NOVEMBAR donosi nevolje i brojne neprijatnosti

T.Đ Vesti 28.09.2021 13:41 0

Popularni astrolog Pavel Globa otkrio je da će novembar biti veoma problematičan za određene znakove Zodijaka

Poznati RUSKI ASTROLOG otkriva: Za TRI HOROSKOPSKA znaka NOVEMBAR donosi nevolje i brojne neprijatnosti

Printscreen/Youtube

Škorpija

Astrolog preporučuje onima koji su rođeni u znaku Škorpije da izbegavaju neprijatne ljude. Prema njegovim rečima, u novembru će zlobni i zavidni ljudi okomiti na Škorije pokušavajući da ih ometu u napredovanju na poslu, ali i upropaste ljubavnu sreću. Savet je da se u novembru Škorpije okruže isključivo bliskim ljudima u koje imaju poverenja.

Stigao je RETROGRADNI MERKUR a sa njim RASKIDI i svađe: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, život im se menja iz KORENA

Vodolija

Predstavnike ovog znaka ponekad nazivaju konfliktnim i veoma grubim ljudima jer često ne uspevaju da kontrolišu svoje emocije. Vodolije ne bi trebalo da očekuju uspeh na poslu u novembru ako nisu u stanju  da na diplomatski način reše postojeće probleme, upozorava Globa.

Ribe

Astrolog preporučuje predstavnicima ovog znaka da povedu računa o zdravlju u novembru. Rekao je da će Ribe biti najosetljivije na razne bolesti. Osim toga, u trećem mesecu jeseni mogu da se pogoršaju postojeće, hronične bolesti. Ali važno je da zapamte da će blagovremena poseta lekaru otkloniti problem u ranoj fazi.

Komentari (0)
Loading