TRI znaka čeka PAKLENI PREOKRET početkom JULA: Devicu stiže LOŠA KARMA, dok druga dva znaka čeka SAVRŠENA romansa

Lana Vidović Vesti 30.06.2022 14:43 0

Neki znakovi imaće velike šanse za uzbudljive romanse na poslu, dok će se drugi setiti starih, neprežaljenih ljubavi

TRI znaka čeka PAKLENI PREOKRET početkom JULA: Devicu stiže LOŠA KARMA, dok druga dva znaka čeka SAVRŠENA romansa

Shutterstock

 

DEVICA

U decembru ćete možda odlučiti da obnovite neku raniju komunikaciju, da se ponovo vidite s nekim ko vam se nekada mnogo dopadao. Device su početkom jula karmički dužnici. U početku će sve biti zabavno i prijateljski, ali u nekom trenutku će stvar postati ozbiljnija. Glavna stvar je da se ne plašite iznenadnih međusobnih osećanja. Ako ste već u vezi, onda ćete vi i partner imati šanse da zajednički steknete nešto o čemu već dugo razgovarate. Ovaj period nikako predviđen za njihov napredak.

Rak

Velike su šanse da će vam se svideti neko iz vašeg profesionalnog okruženja ili neko koga stalno srećete u prodavnici, u parku, u teretani, u kafiću…. Romansa je prilično verovatna i strastvena, međutim, ne odmah: moraćete prvo sebi da dokažete da su vaša osećanja ozbiljna, da se toj osobi može verovati. Oni koji su u vezi biće na testu usled ljubomore i poljuljanog poverenja.

Škorpija

Slobodne Škorpije u julu mogu da razviju osećanja prema nekome sa kim se u nečemu takmiče. Shvatićete da je upravo sukob sa ovom osobom ono što vas inspiriše, pokreće strasti. Privlačnost će biti obostrana, pa imate velike šanse za izuzetno uzbudljivu vezu. Ako već imate partnera, onda morate da ojačate psiho-emocionalnu vezu i da razgovare o onome što dugo zahteva zajedničko rešenje.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading