Dnevni HOROSKOP za SREDU, 29. septembar: Dok na Strelčeve pozitivno utiče Mars, Vodolije od umora padaju na kolena, da li će savet jednog VODENOG znak uspeti da im povrati VOLJU?

Vesti 29.09.2021 07:59 0

Evo šta danas žele da nam otkriju sjajne zvezde na nebu

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 29. septembar: Dok na Strelčeve pozitivno utiče Mars, Vodolije od umora padaju na kolena, da li će savet jednog VODENOG znak uspeti da im povrati VOLJU?

Shutterstock

Ovan 

Danas će biti važan vaš stav prema poslu, posebno kad su u pitanju odnosi sa saradnicima. Ljubavna situacija je stabilna. Osećate se odlično.

Bik 

Do kraja dana povoljne informacije od osobe u znaku Jarca u vezi poslovnog projekta. Novčana situacija je povoljna i to vas raduje. Ljubavni odnos je veoma nestabilan, mogući su sukobi. 

Blizanci 

Danas je veoma nezgodan dan i savet je da ne počinjete ništa novo. Situacija sa partnerskom je poprilično nestabilna pa ste baš neraspoloženi. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Tokom dana vi ćete biti veoma nervozni zbog drugih posebno na planu posla. Od danas partner uvodi neke promene u vašem odnosu. Vama se to neće dopasti ali ćete čitati. 

Lav 

Danas se borite sa osećajem glavobolje i verovatno ćete ostati kući ili manje raditi. Posvetite se sebi jer ste sebi najbitniji. Partner vam je velika podrška. 

Devica 

Poslovno ste aktivirani na više strana posebno u prvom delu dana. Bićete pod utiskom svega onoga što vam se dešava u ljubavi. Mogući problemi sa kičmom. 

Vaga 

Ovo je idealan dan da se posvetite svojim ličnim zadovoljstvima a posebno u vezi odnosa sa partnerom. Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva u vezi novca. 

Škorpija 

Ovo je veoma stresan dan zbog nervoze koju imate sa partnerom vec neko vreme. Budite do kraja svoji i pokažite da imate svoje mišljenje u vezi vaše budućnosti. 

Strelac 

Mars aktivira vaše polje komunikacije i saradnje sa drugim ljudima. Ovo je važno ako se bavite privatnom ili dodatnim poslom. Obratite pažnju na ishranu. 

Jarac 

Budite spremni na kompromis sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Nemate priliku da pregovarate. Naučite da se snadjete u svakoj prilici. Osećate se neispavano. 

Vodolija 

Nije ovo vaš dan, uglavnom ste umorni i nevoljni. Potrudite se da se fokusirate na posao i zaradu. Osoba u znaku Ribe vam daje odličan savez do kraja dana u vezi posla. 

Ribe 

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas posebno istaknuta. Do kraja povoljne vesti od osobe u znaku Lava u vezi putovanja i poslovnog projekta. Ljubav je stabilna. 

Komentari (0)
Loading