Detaljna NUMEROLOŠKA prognoza za JUL: Ako je OVO vaš BROJ, čeka vas GOMILA NOVCA!

Vesti 01.07.2022 14:14 0

Jul će biti inspirativan mesec za sve, a nekima će se u ovom periodu posebno posrećeti

Detaljna NUMEROLOŠKA prognoza za JUL: Ako je OVO vaš BROJ, čeka vas GOMILA NOVCA!

Shutterstock

Jedinica

Vama će ovaj mesec biti dosta naporan, neko će dobiti posao, neko ga izgubiti, poneko će se razboleti, jer se neće dovoljno dobro zaštititi. Na svakom od vas je da odluči šta želi, jer na jedinice, bilo u bioritmu ili ličnom broju, najteže je uticati, zbog velike analitičnosti koju imate i trošenja energije na druge. Čuvajte se i više nego što mislite da je potrebno.

Dvojka

Lepo bi bilo da odete na kraći odmor koji vam je neophodan. Petica će vam doneti pokret, pa ako i ne bude u pitanju klasično letovanje, mogli biste da odete negde u prirodu, da sredite stan, ili, makar, da više šetate. Često se previše trošite na druge, zato se sada okrenite sebi i iskoristite ovaj mesec.

Trojka

Previše će vas okupirati porodica, jer ste pod uticajem broja šest. Neko će se udati ili oženiti, neko dobiti dete, neko će brinuti o starijim članovima porodice. A većina vas ne bi trebalo da se nađe na ulici bespotrebno, jer nećete dobro proći. Šestica je i narod, ali mase nisu u ovom trenutku poželjne, zbog mogućnosti da se razbolite. Slušajte svoje srce.

Četvorka

Mnogo toga će vas nervirati, zbog uticaja broja sedam. Zato ovo vreme iskoristite da nešto konstruktivno radite. Pročitajte neku knjigu, više šetajte, ne družite se sa ljudima čije vam društvo ne prija, i pronađite neki svoj kutak u kojem se osećate opušteno. Postoji mogućnost da neko od vas dobije nagradu, ili učini nešto dobro.

Petica

Ako neko može očekivati novac - to ste vi, jer ste pod uticajem osmice. Ovaj broj uvek donosi malu sreću, anđela čuvara i mogućnost da se sve odvija mirno i na lep način. Vama, nemirnim dušama, potrebno je da se ponekad opustite i da bez većeg napora odradite ono što je potrebno.

Šestica

Predstoji vam veliki "rez". Odstranite iz života sve koji vas iscrpljuju i troše vam energiju. Ima i onih koje biste mogli posetiti, jer oni to zaslužuju, posebno zato što više od godinu dana nije bilo pravog druženja.

Sedmica

Očekujte neke nove početke i dobre vibracije, što će vam doneti jedinica. Iskoristite snagu Sunca, koja bi trebalo da vam bude putokaz da nešto treba promeniti, kako bi vaš život krenuo u drugom smeru.

Osmica

Trebalo bi da povedete računa da ne trošite više od svojih mogućnosti. Činiće vam se da pravite korak napred - dva nazad, jer dvojka to donosi.

Niko ne mora znati koliko imate i šta planirate, jer bi drugi mogli da vas ometu u ostvarivanju ciljeva.

Devetka

Duše koje su toliko zatvorene, kada su pod uticajem tri, često se nalaze na raskrsnici. U vama se bude emocije koje ne možete da kontrolišete. Uhvati vas nemir, želite da ostvarite ono što vas privlači. Ali, to nikako ne može silom, već samo na lep i suptilan način.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading