Ove stvari nikako ne radite u JULU: Izazvaćete LOŠU energiju i privući nesreću i BEDU

Vesti 05.07.2022 11:45 0

Astrolozi su najavili za ovaj mesec, da će biti opušten i bez nekih velikih trzavica, ali ove stvari nikako ne treba da radite jer mogu da vam donesu samo nesreću i bedu

Ove stvari nikako ne radite u JULU: Izazvaćete LOŠU energiju i privući nesreću i BEDU

Shutterstock

Biće dosta harmoničnih dana ali kako bi ostali u toj energiji morate da izbegavate ove stvari. 

1. Neuspeh 

Kada mislimo o problemima i neuspesima, to je nešto što vašu energiju narušava i stvara loša osećanja. Ne treba da dozvolite da vas takve misli kontrolišu. Sve što je loše potrebno je da ostavite u prošlosti.  Ako se ne oslobodite pesimizma, retrogradni Neptun će uzeti svoj danak.

2. Osveta

Iako je ponekad primamljiva, osveta nije nešto što će rešiti problem. Ona je manifestacija agresije i kao takva direktan put do gubitka. Ako želite da budete srećni, morate to da prevaziđete, a to jedino može opraštanjem i okretanjem novog lista.

Ove stvari nikako ne radite u JULU: Izazvaćete LOŠU energiju i privući nesreću i BEDU

Shutterstock

 

3. Sumnja i nepoverenje

Mars u Biku je izvor negativnosti. Od 5. jula planeta ova planeta nas činiti strašljivim, nepoverljivim i sumnjičavim. Ako želite da se sreća ne okreće od vas, nastavite da verujete najbližim ljudima jer sumnje rađaju sukobe i razlaze. Ovde je važno održati ravnotežu, jer je preterana lakovernost takođe opasna.

4. Bezvoljnost

Od presudnog je značaja biti aktivan, svrsishodan. Pasivnost, apatija, depresivne misli i lenjost glavni su neprijatelji naše sreće. Astrolozi vam savetuju da češće komunicirate sa ljudima koji vas inspirišu i od kojih možete mnogo da naučite. Pokrenite se, izađite iz svoje zone komfora! Naučite nešto novo, izlazite, družite se. To će vam sve popraviti raspoloženje.

5. Ne radite na više strana

Današnje vreme zahteva multitasking, astrolozi savetuju da se tokom jula fokusirate na pojedinačne stvari. Pažnja će biti oslabljena, uz smanjenu produktivnost. Stoga nema svrhe da se silite, samo ćete praviti greške. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading