Sutra možete da ostvarite sve što POŽELITE: Proverite zašto je 7.7 magičan DAN i kakve VIBRACIJE nosi!

Vesti 06.07.2022 13:14 0

U mnogim drevnim kulturama broj 7 se smatrao najsvetijim brojem i poistovećivao se sa sedam dana u nedelji, sedam života, zakonima Neba i Zemlje...

Sutra možete da ostvarite sve što POŽELITE: Proverite zašto je 7.7 magičan DAN i kakve VIBRACIJE nosi!

Shutterstock

Broj 7 odnosi se na sferu mentalne snage i intuicije. Mistična energija ovog broja daje nam mogućnost da razlikujemo istinu od laži i ojačamo sebe u duhovnom smislu.

Kada se broj 7 pojavljuje, može vam pomoći da dobijete sve odgovore koji su vam potrebni.

Značenje i simbolika iza broja 7 je promišljanje, razmišljanje, otkrivanje, inovativnost, duhovnost, nevezanost, znanje i mudrost. Glavno značenje broja 7 je duhovno buđenje i sticanje znanja koje nam do datog trenutka nije bilo dostupno.

Datum 7.7. ima dodatni vibracioni uticaj, koji ukazuje na dolazak promena i sticanje i prihvatanje znanja. Sada je vreme za samorefleksiju, a neophodno je da pažljivo promatrate i osluškujete svet oko sebe. 

Ako ovo uradite, možete pronaći rešenje za probleme za koje ste mislili da su nerešivi. 

Prema mnogim numerološkim studijama, energija broja 7 može se reflektovati kroz pozitivne i negativne karakteristike. U pozitivne spadaju - intuicija, pročišćenje, uvid u duhovno, introspekcija, harmonija, poštovanje i iskrenost. Negativne karakteristike broja 7 su cinizam, skepticizam, sklonost varanju, nedostatak samokontrole, zavisnost od opijata i apatija.

Smatra se da je osoba koja ima previše 7 u svom imenu ili numerološkoj tabeli sklona ekstremima. U duhovnom smislu, 7 je broj koji može doneti velike blagoslove i pljuskove ili potpunu distancu od vere, ateizma i otuđenja. Međutim, nedostatak broja 7 u nazivu ili grafikonu predstavlja slabost, depresiju, velike izazove i iskušenja sa kojima će se čovek susresti u određenim ciklusima godina. Ono što ne treba zaboraviti jeste da broj 7 teži duhovnom i intelektualnom razvoju. Istovremeno, broj 7 ukazuje na mnoge darove, blagoslove i mistične tajne života.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading