Čuveni TURSKI astrolog MURAT otkriva: Dva znaka očekuje UŽASAN period, jedan može da očekuje BRAČNU ponudu, a evo kome NOVAC pada sa NEBA

Vesti 07.07.2022 18:50 0

Kada posmatramo jul uopšte, vidimo da će u prvoj nedelji u mesecu komunikaciona planeta Merkur ući u oštar aspekt sa planetom iz snova Neptunom, što može da dovede do nesporazuma

kafa

Shutterstock

U drugoj nedelji možemo reći da će najproduktivniji pogled biti stisak ruke između Venere i planete discipline Saturn. Iako nas ovo navodi da stvari obavljamo metodičnijim razmišljanjem, to nam takođe govori da ćemo se staviti pod blagi pritisak da stvari uradimo dobrovoljno, predviđa najpoznatiji turski astrolog Murat Kojun.

Evo šta očekuje svaki znak ponaosob

OVAN

Ovog meseca pažnja će vam biti uglavnom usmerena na posao, karijeru, a krajem jula uzda puna ljubavi može da vam zakuca na vrata. Do sredine meseca porodična i nepokretna pitanja čekaće rešenje.

BIK

U prvoj polovini meseca obratite pažnju na distancu koju ste napravili kada su najbliži u pitanju, posebno braća i sestre, prijatelji ili ljudi koji su vam veoma bliski.

BLIZANCI

U prvoj polovini jula možete doneti važnu odluku u finansijskim stvarima. Ako imate posao ili startap u vezi sa državnim institucijama, bio bi pravi trenutak. Pred kraj meseca, možete imati pozitivniji pogled na okruženje.

RAK

Jasno je da vam mesec jul dolazi sa promenom i transformacijom. Čini se da ćete u prvoj polovini meseca biti više zainteresovani za sebe u tom smislu. U drugoj polovini meseca vam pažnju privlače pitanja braka i partnerstva, a krajem meseca možete se aktivirati u finansijskim stvarima. Budite oprezni.

LAV

U prvoj polovini meseca može biti malo teško da razbistrite glavu. Možete reći, neka živi hiljadu godina zmija koja me ne dotiče. U drugoj polovini, možete se opustiti. U ovom procesu, pokušajte da ne budete nepravedni prema sebi na ovaj ili onaj način.

DEVICA

Jul će vam dati energiju u oblasti u kojoj ćete biti društveniji. Sredinom meseca ljubav i veze mogu takođe biti na dnevnom redu za vas, kažem da procenite ovaj proces. Pred kraj meseca, možeda ćete biti malo introvertniji. Smirite um i srce.

VAGA

Do sredine ovog meseca, čini se da su vam glavna tema posao i novac, možete donositi važne odluke. Ne zaboravite da budete razumni. Sredinom meseca društveni život može da vam postane nezaobilazna oblast. Na kraju meseca, čini se da problemi sa karijerom i moći kucaju na vaša vrata.

ŠKORPIJA

Čim vam dođe jul, možete se fokusirati nakratkoročne planove i dobiti podršku svog bliskog okruženja u tom smislu. Sredinom meseca može više doći do inostranih poslova. Krajem meseca izgleda da se vaša pažnja ponovo preusmerava na pitanja novca.

STRELAC

Jul vam može doneti nešto u vezi sa zajedničkim zarađenim novcem i kreditima i bankarskim pitanjima. Sredinom meseca možete da razvijate planove i projekte o novcu i investicijama, a krajem meseca vaša pažnja može da se okrene putovanjima i odlasku u daleke krajeve. Ako početkom jula donesete pravu odluku, lako možete biti na putu za mesec dana.

JARAC

Jul vam donosi malo glavobolje u bilateralnim odnosima, ali to vas može navesti da se preispitate i ponovo izgradite nakon prve polovine meseca. U tom smislu, možemo reći da ćete proći kroz produktivan proces. Krajem meseca moguće je obavljanje službenih poslova sa velikim javnim ustanovama.

VODOLIJA

Čini se da vas mesec jul pomalo zamara, posebno u zdravlju i svakodnevnoj žurbi. U tom smislu, za vas bi bilo bolje da date prioritet svom zdravlju. Sredinom meseca možete postati malo introvertniji, pokušajte da ne slušate previše sebe. Krajem meseca vaše interesovanje će se prebaciti na brak i ljubavne odnose. Obratite pažnju na komunikaciju.
 

RIBE

Jul će vam biti veoma povoljan kad je reč o ljubavi i romantici. Sredinom meseca ćete se možda osećati ekstrovertnijim i društvenijim. U poslednjem periodu meseca možda ćete morati da se ponašate malo agresivnije u poslovnom pogledu. Pozitivan mesec je pred vama.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se  našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 



 


 



 

Komentari (0)
Loading