Stiže PUN Mesec u Jarcu i znakovima MENJA život iz korena: Najviše UTIČE na ova TRI pripadnika Zodijaka, neće znati šta ih je snašlo

Vesti 08.07.2022 13:10 0

U nastavku saznajte da li ste među njima!

mesec

Shutterstock

Između stabilnog Saturna koji nas uči disciplini i sanjivog Neptuna koji razbija naše iluzije, čini se da su nam letnje retrogradnosti vrlo teško pale. 

Tome se pridružuje i pun Mesec u Jarcu koji će obasjati nebo 13. jula, a znakovi na koje bude najjače uticao, preživeće promene na polju karijere i javnog života. 

Rak

Sledi intenzivan period u vašim intimnim vezama kada pun Mesec potrese vašu šestu kuću partnerstva, Rakovi. Naučili ste da začinite stvari u svojoj rutini, a ne da se povučete u svoju ljusku, ali ova lunacija nudi priliku da razmotrite kako da unesete stabilnost u svoje privatne odnose. Važno je više nego ikada pre da pomirite osećanja i dela, i budete u skladu sa sobom.

Jarac

Ne samo da julski pun Mesec u vašem znaku, već se i vaš planetarni vladar, Saturn, vraća u vaš znak. To znači da ćete biti skloni da rabujete starim navikama i konvencijama, što može da vas odvede na pogrešan put, te je dobro da se pripremite unapred da razmišljate izvan svoje zone komfora. Osećaćete posebno osetljivo i emotivno na svom putu preispitivanja, ali će rezultat biti neverovatna transformacija.

Vodolija

Julski pun Mesec izazvaće da se osećate posebno izolovano dok se fokusirante na važne poslovne projekte. Radi se o tome kako vaš privatni život utiče na vaš rad - ukoliko on uopšte postoji. Izađite iz senke, sredite svoj privatni život i vratite svoju reputaciju - sad je pravo vreme jer je Saturn prolazi kroz vaš znak. Takođe, zbog Mesečeve veze sa Plutonom može doći do strukturnih promena u vašoj podsvesti.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading