Ova TRI znaka u JULU mogu da očekuju NEBESKE PROMENE: Do kraja meseca očekuje ih DOBITAK, sreća, ali i ljubavne strele

Vesti 08.07.2022 22:30 0

Zahvaljujući nekoliko tranzita koji podržavaju Sunce u njegovoj vrhunskoj sezoni i planeti Merkur koja je usredsređena na komunikaciju, svi ćemo biti malo više uključeni u svoje emocije i spremni da se povežemo sa sobom i našim voljenima

Ova TRI znaka u JULU mogu da očekuju NEBESKE PROMENE: Do kraja meseca očekuje ih DOBITAK, sreća, ali i ljubavne strele

Shutterstock

Za tri horoskopska znaka — Raka, Lava i Vodolije — ove nebeske promene, između ostalog, mogle bi doneti posebno srećan jul.

RAK

Ne samo da je sunce u vašem znaku prve tri nedelje jula (što generalno može učiniti da se osećate u svom elementu), već i dve druge planete ulaze u Rak ovog meseca, dajući im podršku.

Do 17. jula, Venera, planeta ljubavi i naklonosti, takođe klizi u Raka. To bi moglo da učini poslednju polovinu meseca odličnim vremenom za druženje sa najmilijima, uživanje u dobroj hrani, sjajnom društvu i lepom okruženju. U stvari, piknik pod zvezdama ovog leta bi mogao biti u vašim zvezdama.

LAV

Bliži se vaša sezona ovog meseca. A to znači da je prirodno vaše vreme da zablistate. Ali čak i pre nego što sunce pređe u vaš znak 22. jula, ono pravi poteze koji bi vam mogli doneti sreću. Desetog jula, sunce formira sekstil koji podržava odmetnuti Uran, nudeći vam priliku da budete prepoznati po svojoj genijalnosti i inventivnosti. Zatim, 16. i 17. jula, sunce se povezuje sa glasnikom Merkurom i numinoznim Neptunom, aktivirajući i vaše mentalne kapacitete (pripremite se za nove ideje u izobilju) i vašu intuiciju. I, naravno, kada sezona Lava zvanično počne 22. jula, sigurno ćete se osećati kao najviše Lav – to jest, okruženi prijateljima i voljenim osobama koje cvetaju na vašoj energiji.

VODOLIJA

Kao cerebralni vazdušni znak, vaš um je vaša magija - i kada Merkur orijentisan na um napravi harmoničan trigon sa vašim tradicionalnim planetarnim vladarom, Saturnom, 2. jula, mogli biste se pronaći posebno bogati idejama. Potražite pojavu niza kreativnih rešenja za svakodnevne izazove sa kojima se možda suočavate. 10. jula, te ideje bi takođe mogle poprimiti neočekivanu ili čak divnu nijansu, jer sunce čini aspekt podrške vašem modernom planetarnom vladaru, inventivnim Uranom.

BONUS VIDEO


 



 


 

Komentari (0)
Loading