PREDVIĐANJA čuvenog ITALIJANSKOG astrologa Paola za narednu NEDELJU:Počinje period POTRESA, dva znaka NIKAKO neće imate SREĆE!

Vesti 09.07.2022 11:15 0

Ovo je nedeljnii horoskop Paola Foksa od 10. jula 2022

PREDVIĐANJA čuvenog ITALIJANSKOG astrologa Paola za narednu NEDELJU:Počinje period POTRESA, dva znaka NIKAKO neće imate SREĆE!

Printscreen/Youtube

Počinje još jedna nedelja i horoskop Paola Foksa signalizira prvu lunarnu četvrt u Vagi sredinom nedelje. Proverite da li vam se smeši uspešan period.

Ovan - Predstoji dobra nedelja za usamljena srca zainteresovana za upoznavanje novih ljudi. Venera će biti povoljna, a vi ste impulsivan znak. Oni koji su u paru, s druge strane, možda su imali težak početak 2022. godine, a oni koji to nisu uspeli moraće da se vrate na pravi put. Sumnjivi četvrtak. Horoskop nedelje govori o upozorava na rizične izbore između četvrtka i petka.

Bik – Horoskop Paola Foksa kaže da samci treba da daju više prostora autentičnoj ljubavi a ne iluzijama. Prva dva dana u nedelji će ponuditi veću strast. Mogući nesporazumi za parove zbog posla. Pokušajte da budete manje grubi u petak! Previše razmišljanja u profesionalnoj sferi.

Blizanci - Venera će i dalje biti u vašem znaku, ali izgleda da su samci uzdržani uprkos tome. U ponedeljak, bi trebalo da pokušate da ostanete mirni. Parovi koji su umorni od uobičajene rutine, želeli bi više slobode i mašte. Ima onih koji će se pobuniti! Što se tiče sfere rada, nedeljni horoskop govori o potpuno produktivnom mesecu u kome se treba vratiti u igru i pobediti, ali u drugim sferama u narednih sedam dana jednostavno nećete imati sreće.

Rak - Samci će iskoristiti svaku priliku da upozanju nekog novog: uskoro će Venera biti u vašem znaku! Novi sastanak bi mogao da bude mnogo produktivniji, zato se ne zatvarajte u ježa. Čini se da su parovi zabrinuti za novac. Izbegavajte oživljavanje prošlosti i starih ljubavi. Za profesionalnu sferu govorimo o ulozi koju treba ponovo razmotriti, možda je došlo do stagniranja. Ova nedelja će biti blaža nego ikada!

Lav – Samci će moći da donose nove odluke, ali pazite na razgovore sa Blizancima ili Vagom. Ovaj mesec će u velikoj meri uticati na život usamljenih srca. Za one koji su u vezi, znajte da vas očekuje povoljan period i da možete da razmišljate o budućnost.Oni koji rade sami dobiće podršku zvezdaša i inicijative će moći da se prošire.

Devica - Nedelja puna kontroverznih zvezda za samce. Nećete izgledati veoma uzbuđeno! Oni u vezi će delovati umorno od svega. Zaljubljeni bi želeli da ostvare san o ljubavi o venčanju ili zajedničkom životu. Želja za velikim delima u pogledu profesionalne budućnosti, aali ovo nije preterano dobar period. Sačekajte da prođe.

Vaga - Stiže ljubav samcima. Možda ćete imati neke intrigantne prilike ove nedelje. U sredu i četvrtak Mesec će doneti nove senzacije. Parovi treba da učvrste vezu, izbegavajući krize! Vaš partner se može požaliti da ste površni! U poslu neće biti idealno.

Škorpija - Nasuprot Marsu ove nedelje. Svako ko nekoga upozna, želeće dodatne garancije, ali izbegavajte kontroverzu. Malo strpljenja u vezi, pazite da ne potrošite sve! Važne odluke o porodici, domu i novcu. U radu, međutim, moraćete da izbegavate naprezanja. NEzalećite se, ovo nije idealan period za vas.

Jarac - Niste mnogo zainteresovani za ljubav. Žudite za promenama, ali bez strasti nećete daleko dogurati. Utorak donosi vesti. Čini se da veza ne funkcioniše jer ste previše zauzeti poslom! Izbegavajte diskusije ponedeljkom. U profesiji će biti bolje biti zadovoljan, ali to će biti samo trenutno!

Vodolija – Samci će biti odlučni i Venera će doneti nove ljubavne podsticaje. Oni koji su se nedavno ostali sami brzo će okrenuti novu stranicu. U vezi, partner podržava vaše izbore. Obećavajući ponedeljak za posao.

Ribe – horoskop Paola Foksa govori o suprotnoj Veneri koja ne favorizuje samce. Unutar veze bi bilo bolje da se ne izlažete previše. Stižu provokacije! Merkur će biti povoljan ako radite u struci, sve će se popravljati.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)
Loading