Proverite koji ste ZNAK u INDIJSKOM horoskopu: Računa se skroz drugačije, datumi su skroz POMEŠANI

K.Ć. Vesti 13.07.2022 19:00 0

Indijski horoskop je sličan našem, čak su i znaci nazvani po istim životinjama ili mitskim bićima, ali se datumi razlikuju zbog čega mnogi ne znaju koji su znak u indijskom horoskopu

Proverite koji ste ZNAK u INDIJSKOM horoskopu: Računa se skroz drugačije, datumi su skroz POMEŠANI

Shutterstock

Kod nekih znakova osobine će biti iste, ali jedan od njih biće skoro neprepoznatljiv, karakter po indijskom nije mu ni nalik zapadnom horoskopu!

Evo kako se računa koji ste znak u indijskom horoskopu!

Ovan (Mesha)

Čvrste volje, pun časti, ne boji se izazova, uvek je iskren i nekada je agresivan. Ovan u indijskom horoskopu podrazumeva osobu rođenu između 13. aprila i 14. maja.

Bik (Vrishaba)

Mudar i skroman, pun znanja i kreativnosti, senzualan i okrenut luksuznom životnom stilu. Bik u indijskom horoskopu "pada" između 15. maja i 14. juna.

Blizanci (Mithuna)

Brzo razmišljaju i komunikativni su, obožavaju da debatuju i vrlo su proračunati. Blizanci u indijskom horoskopu podrazumevaju osobe rođene između 15. juna i 14. jula.

Rak (Karkata)

Emotivni, ekspresivni i umetnički nastrojeni, vode računa o svima oko sebe čak sebe ponekad zapostavljajući. Rak u indijskom horoskopu obuhvata period od 15. jula do 14. avgusta.

Lav (Simha)

Vatren, hrabar, srčan i dominantan! Lav u indijskom horoskopu "pada" od 15. avgusta do 15. septembra.

Devica (Kanya)

Inteligentna i mentalno snažna, obožava razgovore ali ne preza ni od svađa. Devica u indijskom horoskopu obuhvata period od 16. septembra do 15. oktobra.

Vaga (Tula)

Kreativna osoba koja uvek želi balans u svemu, teži harmoniji i lepoti i ulepšava život svih oko sebe. Vaga u indijskom horoskopu podrazumeva datum rođenja između 16. oktobra i 14. novembra.

Škorpija (Vrishchika)

Gospodar emocija i dubine, znak najjače intuicije i saosećajnosti, Škorpija u indijskom horoskopu znači da ste rođeni između 15. novembra i 14. decembra.

Strelac (Dhanus)

Plemenit, želi mir i pravdu ali i malo zabave, uvek je žedan znanja i ceni iskrenost i slobodu. Strelac u indijskom horoskopu "pada" između 15. decembra i 13. januara.

Jarac (Makara)

Ozbiljan, vredan, uvek zamišljen i pod pritiskom koji samom sebi stvara. Jarac u indijskom horoskopu obuhvata period od 14. januara do 11. februara.

Vodolija (Kumbha)

Skriva emocije, ali deli ideje sa svima. Vodolija u indijskom horoskopu ima nešto drugačije osobine od "naše", sličnija je Jarcu ili Lavu. Ako ste rođeni između 12. februara i 12. marta, vi ste Vodolija u indijskom horoskopu.

Ribe (Meena)

Najbolji su prijatelji, uvek su vedri i s njima se lako sporazumeva. U sebi nose jaku intuiciju i ponekad skrivene emocije. Ribe u indijskom horoskopu su osobe rođene od 13. marta do 12. aprila.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading