Sledeće DVE nedelje donose ODLIČNE prilike: Astrolog Vladimir Vlajić otkrio kojih PET znakova će imati SREĆE šta god budu radili

Vesti 14.07.2022 16:20 0

Zahvaljujući trigonu Venere i Saturna, tokom naredne dve nedelje dešavaće se mnoge lepe stvari i u poslovnoj i u ljubavnoj sferi i mnoge znakove očekuju sjajne šanse.

Sledeće DVE nedelje donose ODLIČNE prilike: Astrolog Vladimir Vlajić otkrio kojih PET znakova će imati SREĆE šta god budu radili

NajŽena/ Ilustracija

Astrolog Vladimir Valjić gostovao je u Jutarnjem programu TV Prva i otkrio koji predstavnici znakova mogu najviše da se raduju u narednom periodu.

Ovan

Prestavnici ovog znaka su zaštićeni od negativnih stvari jer ih štiti Jupiter u njihovom znaku. Stoga Ovnove ne očekuju neke veće promene na poslovnom planu, ali se zato u njihovom životu može pojaviti osoba koja će im privući pažnju. Ta veza ima sve uslove da se pretvori u jednu veliku strastvenu ljubav.

Bik

Predstavnici ovog znaka napraviće korak napred i u poslu i ljubavi. Njima će delovati kao da su lmitirani, ali zapravo će dobiti tačno ono što im treba. Ovo je dobar period, naročito po pitanju posla gde sve dolazi na svoje mesto. U ljubavnoj sferi očekuje ih zanimljiv susret s mlađom osobom koja često putuje u inostranstvo.

Blizanci

Blizanci mogu da računaju na sjajan period jer je Venera u njihovom znaku. Biće sjajnih šansi za njih, mnogi predstavnici znaka dobiće mogućnost za preseljenje. Odlični su uslovi za pokretanje privatnog posla, tako da svi koji su razmišljali o tome treba da iskoriste ovaj period.

Lav

Lavovi će tek nakon što Sunce uđe u njihov znak imati motivaciju i energiju da se pokrenu. Na ljubavnom planu očekuju ih leptirići u stomaku i mnogo lepih iznenađenja. Zaljubiće se u osobu koja je ostvarena u svakom smislu, ugledna i poštovana. Takođe, postoji mogućnost selidbe.

Vodolija

Predstavnici ovog znaka maksimalno treba da iskoriste naredne dve nedelje na poslovnom i finansijskom planu. Očekuje ih sjajan period, pun mogućnosti. Sada je prava šansa da ostvare svoje planove i ciljeve!

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading