Sutra je MAGIČAN dan i ŽELJE se ostvaruju: Svi će imati SREĆE 17. jula, a evo šta ZNAKOVI mogu da očekuju, ljubav se NJIMA smeši

Vesti 16.07.2022 12:00 0

Horoskop za najsrećniji dan za ljubav 17. jul 2022. godin, evo kakve promene i vibracije na polju romantike očekuju vaš znak.

Sutra je MAGIČAN dan i ŽELJE se ostvaruju: Svi će imati SREĆE 17. jula, a evo šta ZNAKOVI mogu da očekuju, ljubav se NJIMA smeši

Shutterstock

Jul je sredina leta - period kada se događaju najlepše ljubavne varnice, nežni smo, strastveni, posvećeni odnosima. Mnogi horoskopski znakovi će baš do kraja meseca imati priliku da pronađu ljubav, a najsrećniji dan za to biće 17. jul 2022. godine.

Na ovaj dan Sunce i Merkur se spajaju sa Neptunom - ova kombinacija energija donosi nežna osećanja, otvaranje srca i iskrene emocije.

Ovan

Ovan 17. jula može samo da se pritaji i uživa u trenucima smirenosti u kućnoj atmosferi. Ako je neko koga volite takođe kod kuće, ne možete zamisliti bolji scenario. Napravite poseban dan u svom ljubavnom zvezdu: kuvajte zajendo, gledajte filmove, plešite... Biće čarobno!

Bik

Biku se preporučuje da sredinom jula organizuju mini putovanje. Pokušajte da budete na posebnom mestu i napravite slike za pamćenje. Budite spontani i ne uskraćujte sebi ništa i ovo će vas odvesti na novi nivo.

Blizanci

Slušajte svoje srce i verujte svojoj proceni. Ako vam već duže vreme nagoveštavaju da je vreme za akciju, preuzmite inicijativu u svoje ruke. Vreme je da napravite prvi korak i otvorite srce pred osobom koja vam se dopada. Za Blizance, leto bi trebalo da bude vreme liderstva u karijeri i u ličnim odnosima. Ne plašite se odgovornosti i budite spremni na promene.

Rak

Sredina jula imaće pozitivan romantičan efekat na Rakove. Osećaj može da raste i postaje jači svakim danom. 17. jula oseća se uticaj Venere, što će uneti harmoniju i nežnost u život. Uživajte u svojoj ljubavi i podelite je sa svetom.

Lav

Lavove 17. jula može očekivati romantičan sastanak. Briga o sebi u ovoj fazi je najvažnija. Ukoliko provedete ovaj dan sa voljenom osobom, možete podići vaš odnos na viši nivo.

Devica

Devica će zaista imati izbora kada je reč o ljubavi. Budite otvoreni za promene, nova iskustva, šetnje i zabave. Moguće je da vam neko može ukrasti srce.

Sutra je MAGIČAN dan i ŽELJE se ostvaruju: Svi će imati SREĆE 17. jula, a evo šta ZNAKOVI mogu da očekuju, ljubav se NJIMA smeši

Shutterstock

 

Vaga

Univerzum Vagi obećava sladak i dirljiv 17. jul. Iako su uglavnom posvećeni jednostavnim zadovoljstvima, u ovom trenutku bolje je dobro razmisliti o tome sa kim se i čime okružuju predstavnici ovog znaka. Izaberite da oko vas budu pozitivni ljudi, oni koji će vam preneti lepu energiju.

Škorpija

Škorpije nastavljaju da uče skoro svaki dan, a nagrada neće dugo čekati. Posebna osoba se može pojaviti u najneočekivanijem trenutku iznenada. Ponekad se takve priče mogu pretvoriti u veze na daljinu. Iako vam je ovo nepoznato, deluje nemoguće, ukoliko vredi i potrudite se, možda možete uspeti.

Strelac

Strelčeve privlače osobe koje su svoje, autentične. Iako delujete hladno i nezainteresovano, spoj planeta na ovaj dan može oraspoložiti i vaše srce.

Jarac

Jarčevi treba da nastave ne samo da se viđaju sa prijateljima, već i da prošipe krug poznanika. Moguće je da ćete imati divna poznanstva. Kada je reč o ljubavi, zračite posebnim samopouzdanjem - to privlači druge ljude ka vama.

Vodolija

Vreme je za avanturu, na ovaj dan možete učiniti nešto neočekivano. Ovo bi mogao biti divan vikend koji ćete provesti sa voljenom osobom. Glavna stvar je da uživate u procesu zaljubljivanja - ovo mogu biti magični trenuci.

Ribe

Slušajte više svoje srce. Univerzum obećava Ribama posebnu inspiraciju 17. jula - posebno će se odraziti u polju ljubavi, bićete kreativni. Moguće su povoljne promene u romantičnim odnosima.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading