One su NAJVEĆE zavodnice HOROSKOPA: Astrolozi tvrde da izluđuju MUŠKARCE, a evo i zašto

Vesti 16.07.2022 22:30 0

Astrolozi tvrde da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima najveće zavodnice

dama

Shutterstock

Vage

Žene Vaga su poznate po svojoj lepoti, nežnosti, prefinjenim manirima. Oblače se elegantno i sa ukusom, nose skupi nakit i parfeme.

Samokritika pomaže Vagi da se promeni kako bi ispunila visoke standarde. Žene rođene pod ovim znakom s pravom se smatraju najomiljenijima. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga u ljubavi zna sve o umetnosti. Više vole muškarce umetničke prirode – glumce, pevače, pisce, umetnike, muzičare, nego jake i poslovne ljude. Žena Vaga želi da joj se dive. To je dragi kamen, koji zahteva skup i luksuzan "okvir". Biće u centru pažnje na svakoj zabavi. Njeno prisustvo inspiriše druge. Beskorisno je pokušavati komandovati ženom Vagom. Što je pritisak jači, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nežne reči i „meke” osude.

Devica

Žene Device uvek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su u isto vreme veoma emotivne. Savršeno skrivaju svoja osećanja. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvek ostaju tajna. Imaju lepe manire, uvek se ponašaju kao prave dame. Oni su u stanju da uvrede protivnika samo ako su isprovocirani. Posebno su zainteresovani za književnost, muziku i umetnost. Muškarce privlače nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žena Devica zna šta muškarac želi. Ima odlične analitičke sposobnosti.

Jarac

Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okruženju se čini da je idealna, jer savršeno ume da sakrije od spoljašnjih očiju previranja u svom životu i karijeri. Ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi saosećajan pogled i ne želi da izgleda kao gubitnik u očima drugih. Žena Jarac jasno zna kakav joj je muškarac potreban. Ona će privući muškarca svojim izvanrednim intelektom, marljivošću, pa čak i hladnoćom. Ona može da manipuliše muškarcima. Žena rođena u znaku Jarca ceni posvećenost, nikada ne oprašta izdaju i lako odlučuje da se razvede od osobe koja ju je izdala. U njenom životu gotovo da i nema drama i intriga. Ona nema mnogo prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje i od svog izabranika.

Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nežno i nezaštićeno. Njena snaga je u njenoj slabosti. Koji muškarac odbija da podrži šarmantno biće kome je potrebna zaštita i pomoć? Žena Riba u muškarcu budi sve njegove prirodne instinkte. Pored nje čovek se oseća kao primitivni lovac, koji je spreman da pobedi mamuta za jedan osmeh svoje izabranice. Šarm Riba je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmehom i humorom. Tajanstvenost žene Ribe dala joj je priroda. Imaju urođeno uverenje da dama ne treba prva da napusti auto, da sama sebi plati u restoranu, da bez pomoći pokupi kaput. Žena Riba očekuje od muškarca da pokaže galantnost i obrazovanje. Njen čovek mora da bude kavalir u svakom trenutku.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading