Astrološkinja Nena otkriva šta nam donosi VENERA u RAKU? Sreća u LJUBAVI smeši se svima osim OVOM ZNAKU, ako već nije, neka se pripremi za SAMOĆU

Vesti 18.07.2022 17:21 0

Astrološkinja Nena otkriva kako će se horoskopskim znacima promeniti život od 18. jula, kada će planeta ljubavi ući u znak Raka

Astrološkinja Nena otkriva šta nam donosi VENERA u RAKU? Sreća u LJUBAVI smeši se svima osim OVOM ZNAKU, ako već nije, neka se pripremi za SAMOĆU

Shutterstock, najžena

Venera je planeta ljubavi i ličnog zadovoljstva, a kada se nađe u znaku raka onda dolazi do poboljšanje ljubavnih odnosa i svega onoga što ima veze sa porodicom. Mnogima će otkriti lepotu života, dok će neki doživeti iluzornu ljubav ili biti obmanuti, najavljuje za Naj ženu astrološkinja Nena Janković.

Rak je znak koji je najvise zadužen za stabilne odnose u krugu porodice što zapravo znači da je u ovom periodu idealno da se srede odnosi unutar porodice. Ali s obzirom da je Venera planeta koja govori o ljubavi onda će doneti stabilnost i sigurnost kroz one veze koje ulaze u oblik zajedničkog života ili planove za brak.

Ovo je idealan period da se dvoje ljudi upuste u zrele ljubavne i porodične odnose posebno ako su rodjeni u znaku Raka, Škorpije ili Ribe. 
Takodje ako imate podznak u vodenom znaku, onda je ovo veoma povoljan period što se tiče ljubavi i stvaranju stabilnih odluka u vezi vaše ljubavne budućnosti. 
Ako imate Mesec ili Veneru u znaku Raka onda je ovo fantastičan period da pokrenete lepe emocije i kod sebe i kod partnera u vezi konkretnih zajedničkih dogovora. 
Ako ste rodjeni u znaku Bika ili Device ovo je idealan period da se stabilizuju ljubavni odnosi posebno ako ste imali sukobe početkom maja ili juna. 
Za Lavove i Ovnove ovo je veoma nestabilan period ako pokušavaju da postignu neki cilj u vezi nadmudrivanja sa partnerom. 
Najviše ljubavnih problema mogu imati Vage i Jarčevi. Za njih je ovaj uticaj Venere veoma nejasan jer nece umeti da shvate sustinu partnerskog odnosa. Biće veoma ljuti i negativno raspoloženi. 
Strelčevi i Blizanci nemaju velike promene po pitanju ljubavi, najvise su okupirani poslovnim aktivnostima. 
Vodolije su pod pozitivnom uticajem ove Venere ali ona njima najvise aktivira polje komunikacije i poslovne saradnje. 
 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading