Ovi horoskopski znakovi su osuđeni na PROPAST: Uvek se razvedu, svi sa njima raskidaju i OSTAJU SAMI DO KRAJA ŽIVOTA

Vesti 19.07.2022 12:05 0

Neki horoskopski znakovi nisu skloni monogamiji i mnogo su veće šanse da će završiti razvedeni, tvrde astrolozi

Ovi horoskopski znakovi su osuđeni na PROPAST: Uvek se razvedu, svi sa njima raskidaju i OSTAJU SAMI DO KRAJA ŽIVOTA

Printscreen/Youtube

 

Reč je o ovih četiri znaka koji ne mogu da "žrtvuju" svoju slobodu i individualnost, ili jednostavno ne funkcionišu u odnosima u kojima se podrazumeva određeni kompromis. Zato, kada nije po njihovom, ne ustručavaju se da odu.

Lav

Lavovi su veoma egocentrični i od partnera očekuju potpunu vernost i predanost. Neverstvo ili bilo koju vrstu izdaje ne podnose i neće prezati od toga da odmah zahlade odnose sa voljenom osobom.

Ovan

Ovnovi su veoma romantični i kad su zaljubljeni, učinće sve. Međutim, vrlo teško podnose kad je druga strana hladnija i teško shvataju različite karaktere od svog. Oni smatraju da partner mora biti spreman da radi sve što rade i oni, i to baš onda kad bi oni to hteli. Ako to ne dobiju, spremni su da odu i nikad da se više ne jave.

Blizanci

Blizanci odlaze onog trenutka kad nisu zadovoljni načinom komunikacije s partnerom. Oni traže nekoga ko će ih nadopunjavati i u situaciji kada shvate da se u nekim stvarima i mišljenjima razilaze sa partnerom povlače crtu.

Strelac

Strelci žude za slobodom jer su avanturističkog duha. Zato im je teško da se posvete jednoj osobi i ostanu u toj vezi do kraja života. Njima monogamija zaista teško pada, zbog čega su veoma skloni raskidima i razvodima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading