Naša astrološkinja Nena daje detaljan uporedni HOROSKOP Dženifer i Bena: Mnogi će se IZNENADITI kad vide šta ih čeka u BRAKU

Vesti 19.07.2022 21:00 1

Morali su opet da se spoje i započnu novu ljubav

Naša astrološkinja Nena daje detaljan uporedni HOROSKOP Dženifer i Bena: Mnogi će se IZNENADITI kad vide šta ih čeka u BRAKU

Profimedia

Kada radimo uporednu analizu njihovih horoskopa najbitnija stavka je što je njihova povezanost karmickog tipa tako da nije slučajno što su obnovili svoju ljubav. Takodje nije slučajno što je došlo i do zvaničnog braka između njih dvoje ovih dana, kada je Venera ušla u znak Raka, gde se zapravo nalazi i njegova Venera.

Ova planeta je najviše zadužena za aspekt braka i odabrali su savršeni trenutak da ozvaniče njihov odnos. Kada se brak ili veza ozvaniče kada su dobri tranziti Venere i planeta iz uporednog horoskopa - onda su velike šanse da brak uspe i da njihova ljubav traje kvalitetno i ima zaštitu od viših sila ( Univerzum ).

On je podznak Rak što govori o njegovim jakim emocijama prema njoj i verovatno je on taj koji nije mogao prvi put da izdrži pritisak javnosti i sve ono što se dešavalo oko nje. Ona je dupla Lavica koja otvoreno pokazuje ljubav, emocije, vlada svojim željama i potrebama a on je mnogo emotivniji i ranjiviji.

Profimedia

Profimedia

 

On je morao po drugi put da joj pruži šansu jer oseća karmičku povezanost koja je veoma snažna i koja mora da se proživi u ovom životu. Ono što njihov odnos čini stabilnijim sada jeste to što su oboje rodjeni u znaku Lava, što ih vezuje strastvenost i jaka posvećenost u emotivnom smislu. Oboje su u godinama kada su postigli mnogo toga u karijeri i sada kao ostvarene ličnosti mogu da se sjedine i da budu jedno drugome prava podrška.

Njegovo Sunce u Lavu pada na njen Ascedent ( podznak ) u Lavu, što govori da je on taj koji pokreće ovaj odnos i daje smisao njihovom zajedničkom životu. Njena pozitivna energija i njeno ophođenje, njena volja za životom su za njega kao Svetlost. Oboje su oduvek bili interesantni javnosti i uvek su privlačili pažnju,posebno ona i zbog toga njihova veza nije mogla da opstane na samom početku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

To je bio njihov karmički " dug " koji su morali da odrade jedno prema drugom. I onog momenta kada je Jupiter ušao u znak Ribe, početkom godine, njih dvoje su se mnogo više zbližili i on je mnogo otvorenije prišao njihovim odnosu. Jos jedan jak pokazatelj njihove ljubavi je povezanost na nivou dusa i emocija, jer su njihovi Meseci u istom znaku, u znaku Škorpije.

Kada se Mesec nadje u ovom znaku, emocije medjusobne su veoma dominantne, potpuno posvećenost i lojalnost u odnosu. Njihove duše su se spojile putujući kroz vreme i u ovom životu imaju zadatak da budu zajedno i da usrece jedno drugo.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Pier
19.07.2022 23:37

Sramota koliko je nepismena ova žena koja piše... sramota.