Merkur u LAVU donosi USPEH, NOVAC i nove ljubavi: Do 4. avgusta iskoristite SVE što možete, OVIM znakovima kuca SREĆA na vrata

Vesti 20.07.2022 08:00 0

Od 19. jula do 4. avgusta Merkur će biti u znaku Lava.

Merkur u LAVU donosi USPEH, NOVAC i nove ljubavi: Do 4. avgusta iskoristite SVE što možete, OVIM znakovima kuca SREĆA na vrata

Shutterstock

Vladar ovog Merkura je Sunce koje za dva dana ulazi u znak Lava, u svoje sedište i praviće trigon sa Jupiterom u znaku Ovna. 

Ovo su jake i koncentrisane misli. Ovo je najbolji period godine kada se bavimo sobom, svojim integritetom, možemo da pokrenemo sve na ličnom planu. Samo je pitanje koliko verujemo sebi i u sebe. 

Merkur u znaku Lava - to je visoko mišljenje o sebi, ali potkovano argumentima, znanjem, komunikacijom koja je kvalitetna i dobra organizacija na nivou misli i života. 

Ovo je dobar period da se definišu svoji ciljevi i da dobro razmislimo kuda ćemo sa svojim željama i potrebama nadalje. 

Najbolje ovaj Merkur utiče na Lavove, Blizance, Vage i Ovnove. Strelčevi iako su vatreni znak za njih je ovo previše fiksna energija razmišljanja koja ih na neki način nervira.

Ovo je "težak" period za Bikove i Škorpije jer oni ne podnose javnost, javno pokazivanje i dokazivanje što zahteva ovaj Merkur. 

Kod Vodolija je ovo veliko suočavanje sa sobom i ono što ima je jako potrebno u životu, a to je koncentrisanost na sebe i pokrenuti rešavanje ličnih problema. 

Ovaj uticaj je dobar za sve vas koji želite da pokrenete novi posao, novi brend ili da reklamirate ono što radite, da to predstavite u javnosti. Takođe, ovo je dobra prilika da kažete javno ono što mislite na planu posla i poslovnih odnosa. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading